AKTUELNO

Ovo nije znao!

Ademir Peleš je došao do sobe za rehabilitaciju, a Miki Đuričić i on su ispred rehaba poveli razgovor o gradovima bivše Jugoslavije, a onda su se dotakli i bivših zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Novi Sad najviše volim kod nas, ovako Split. A Sarajevo, kao da sam u istoriji. I ljudi su raja, svi hoće da se slikaju... Imam prijatelje, oni su iz Lukavca poreklom, odrasli smo zajedno, mama im je iz Kupinova, komšije smo. Put me nije naneo u Mostar, tamo bih voleo da idem. Ja volim Bosnu, naročito ruralno, sve mi je to lepo - pričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ademir je pomenuo Kenana Tahirovića kad su pričali o Sarajevu, a onda je Miki otkrio šta misli o bivšem zadrugaru i njegovoj bivšoj devojci Rialdi Karahasanović.

Njega baš gotivim, fin i kulturan momak. Onu njegovu i ne baš - rekao je Miki.
Čitao sam da su raskinuli - dodao je Pele.
Voleo sam ja da pričam sa njim, on se smeje, tako potvrdi. Brka... Rekao mi je da hoće da otvori šiša bar u Beogradu - otkrio je Đuričić.

Njih dvojica su potom poveli razgovor o fudbalskim klubovima iz Bosne i Hercegovine, a Pele je zatim ispričao Mikiju i nešto o svojoj bokserskoj karijeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljanin tata ti je bio prvak stare Jugoslavije u boksu, znaju ga svi stari bokseri. Bio je opasan bokser. U ono vreme biti prvak, to je ozbiljna stvar - otkrio je Đuričić Peletu.

U jednom trenutku Miki je ugledao Sandija Kojića, pa Peletu otkrio da on zapravo rođen u Derventi, odakle dolazi i Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

A vidi ovog Slovenca... Ko bi rekao da je iz Dervente... Slovenac od glave do pete, gde odrasteš, taj si. Pravi si Slovenac, hladan, nemaš B od Bosne - rekao je Miki Sandiju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.