AKTUELNO

Havarija za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' koju vodi voditelj Milan Milošević, a sledeće pitanje pročitao je svim zadruagrima:

Pitanje za klošare koji kupe puno piva i zna se da nema puno piva. Jel vam sada lepo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kupila pet piva i sad se osćeam prozvano. Ja sam kupila na početku, a pivo je dolazilo tri četiri puta u toku žurke. Prošle godine smo se tako svađali zbog te kupovine. Što nisi kupio na početku žurke, kad si znao da će nestati- ubacila se Matora.
Neću da pričam , neka svako svoje...Zamisli dođeš na žurku, nema piva. Nije tačno, nisam to radio. Nisam kupio odmah zato što nisam klošar. Ja uzmem u prodavnici šest sedam piva, ja sam imao svoja piva i dao sam njima. Bubreg može, za pivo me ne pitaj. Dala mu je Dalila moje pivo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su ti klošari? - upitao je Milan.
Nebitno je pivo u ovoj celoj situaciji. Meni se smučilo, mi svi slušamo Mc Damira pomažemo mu i tako dalje....Gospodin sve vreme stoji pored nas, a Damiro sve vreme ima jedno pivo u džepu i jedno u ruci, dok ovaj plače ovde. Čovek sve vreme ima pivo, to smo tek videli posle. Naravno da je trebao da izvadi to pivo i da mu da da se ne nervira, ali ne on je džuk*c sebični. Sve ostalo što mi se skupilo je problem. Mi ne mislimo na ljude oko sebe, na Miću koji zbog zdravlja ne jede meso, a Deniz je pre svega vegeterijanac. Mi ne sačekamo da taj koji deli hranu, podeli ono što ljudi smeju da jedu, pa tek onda uzmemo mi što jedemo sve - rekao je Miki.
Ja se osećam jako krivim jer nisam shvatio sinoćnu situaciju. Mene niko nije tada pitao, pa dao bih mu ja - branio se Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.

#Zadruga