AKTUELNO

Haos drma Zadrugu!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je u toku, a voditelj Milan Milošević je pročitao sledeće pitanje Filipu Caru:

Na šta si mislio kad si rekao Dalili: ''Kada bih rekao šta mislim, tebi bih napravio problem''? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kad sam to rekao i zbog čega. Ja najviše volim kad komentarišem nešto putem klipa, ovako kad izdvoji gledalac ne znam ni na šta s eodnosi ,jer se ne setim. Ja sam nju malo drugačije doživaljavao, kao što sam gledao i Sandru pa se razočarao. Ako Dejanu smeta, mogu se skloniti, ali me je ona razočarala kao osoba. Neću dozvoliti da bude bilo kakve priče, bilo kakvog protezanja - rekao je Car.
Ovo što oni rade je sprdanje sa svima nama ovde. Narod sad reaguje zbog toga što te baš Filip nije zagrlio. Ti si uvek na pitanje gledalaca odgovarala britko. Dalila je pričala pre 15 dana da je idealan, a sada traži tajmaut. TEbe muž davi, ti muža daviš, kakav je to brak. Dalila, ti si predmet regiona i dijaspore o svom braku - ubacio se Mića.
Mi smo završili i prijateljski odnos, ja više neću biti tu za njega ni kao prijatelj. Želim da Mića bude srećan, pa ćemo ovde prekintui ovaj odnos, pa i prijateljski - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, meni je Dalila draga. Dalila je po prvi put pokazala da se zaljubila, ja vam želim svu sreću i evo povlačim se. Ja navijam da se oni vole, baš zato što se vole - zkaljučio je Mića.
Ja mu oravdama honorar, pa treba da odemo kod drveta i da potpišemo da Karić prebaci honorar na mene - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.