AKTUELNO

Niko nije očekivao!

U toku je dodela budžeta, a sledeći mali budžet ovonedeljni vođa Martina Petrović dodelila je Ivanu Radosavljeviću Belom uz obrazloženje

Zna da prokomentariše, nije glup dečko, sve svima kažeš u lice - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Belog, mali budžet dobila je i Nevena Savić:

Sledeći mali budžet ide Neveni....Nevena je prošle nedelje, među pojedinima, ustala i rekla mi svoje mišljenje. Izvini što ti nisam dala srednji, ali prosto sam izgubljena - rekla je Martina.

Tanja Jovićević je sledeća dobila mali budžet, pa je tom prilikom usledila i kratka rasparava sa ovonedeljnim vođom:

Sledeći mali ide Tanji. Ja o Tanji imama lepo mišljenje, inteligentan je i žao mi je što je ovako ispalo, prosto nisam te videla. Ovde je žalosno što se sve nabije na to ko ima hranu ko nema. Ovde daš svima sve, jednom ne daš ne valjaš - rekla je Petrovićeva.
Meni nikad ništa nisi dala - ubacila se Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je situacija kada sam pričala o svojoj pokojnoj babi sa Đoletom i pomenula da je imala svoje neke forice... Tanja se tu obratila, pa je jako ružno što je to pomenula za crnim stolom - rekla je Martina.
To što sam ja čula, zaparalo mi je uši, pa ne osećam potrebu da ti se izvinim. Ti i ja smo ovde ravnopravni, a ti izvini što ne volim vulgarnosti - rekla je Tanja.

Posle kratkog konflikta između Tanje i Martine, Petrovićeva je sledeći mali budžet dodelila Aleksandru Bogunoviću Zverki:

Sledeći mali budžet ide Zverki...Prošle nedelje si se zaje**o, ali mi je drago što se nisi uzrujao. Pokazao si se kao ljudina ovde -rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao si mali budžet, posvađamo se , skurč**o, ali evo Sandi mali budžet - rekla je Martina, pa je mali budžet dodelila i Davoru.

Nikola Grujić Gruja je dobio, takođe, mali budžet:

S tobom nisam isto bliska, ali evo mali budžet ide Gruji. Drago mi je da je BAkša rekla da ono nije istina, sačuvao si brak. Smatram da kao što sam Čolaku i Kariću pružila ruku, da treba i tebi - rekla je ona.

Nakon izlaganja, Dejan je skočio na kofer sa budžetima, iz šale, pa je pred svima prozvao Đoleta.

Sledeći mali budžet dobila je Lorna Pratnemer.

Poslednje budžete u iznosu od 2.000 dinara dodelila je Mikiju Đuričiću i Sandri Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Čaprićke, kad sam ušla nisam nikoga znala, a kad je bila Igra istine, ona je prema meni bila drska i bezobrazna - rekla je Martina.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku

Autor: N.Ž.