AKTUELNO

Evo šta je sve ispričao!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević dao je reč Stefanu Kariću, koji je prokomentarisao ponašanje Dejana Dragojevića prema Dalili i Filipu Caru.

Iskreno, ja ovo prihvatam kao da se meni dešava. Izletao bih iz svoje kože. Svi vidimo da ovde nam d od druženja. Čim neko nekome izjavi ljubav, tu nema druženja. Ovo što Dejan radi... Nekako je večeras poentirao i pobedio. Kao da im se ne dešava prvi put, kao da zna kako treba da se ponaša u ovim situacijama. Ovim ponašanjem je opet dobio Dalilu i uspeo da odvoji Cara od nje. Kao prijatelj koji ukazuje Dalili na Filipove mane. Ne želi da joj da za pravo da ona njemu bilo šta kaže... Ne dozvoljava njoj da može da ustane i napadne ga: "Kako možeš da pomisliš da sam takva?". Dobro se drži za crnim stolom. Sad čujem da plače kad je sam... Pokazuje da mu nije lako i da nije lagan kao što priča, samo što neće da prizna to. Baš zbog ovoga što je postigao, da odustanu i Dalila i Car od druženja. Gubi dostojanstvo, neki svoj stav time što ne reaguje, kako neke stvari ne vidi? Ali vidi sve stvari izgleda... Postigao je to što je želeo. Da iz sažaljenja ne dozvoli Dalili da ga ostavi - smatrao Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti gazio preko sebe da bi došao do tog cilja? - pitao je Darko.
Ja sam se mnogo puta svađao, odem u drugi krevet, imao sam loše situacije i poteze. Ne mogu da ga savetujem, ne znam kako bih reagovao, ali ne bih sigurno kao on. Ja sam srčan, ishitreno reagujem, a on izgleda gleda par koraka unapred. Meni nije normalno njegovo ponašanje - odgovorio je Karić.
A šta će da promeni ako krene da vileni? To je mudrost. Mudro ćuti. Ja se ne bih ponašao tako, ali to je mudro i psihološki odgovorno - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što je plakao, vidi krivicu - dodao je Karić.
Niko ne zna zašto sam plakao. ja sam emotivan, čim čujem neke reči, pesmu, mene to saseče. Ja plačem zbog njenog i mog odnosa, ne mogu da svarim neke stvari, a ne zbog nje i Filipa - ustao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, kad bi Dalila verovala Caru, on ne bi postojao na mapi! - smatrao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.