AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emsija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević na samom početku emisije dao je reč Dalili Dragojević, koja je otkrila da želi da stavi tačku na odnos sa Dejanom Dragojevićem. Voditelj je nakon toga dao reč Marku Đedoviću.

Pola govori da je Filip ubrzao situaciju, drugi se ne slažu - dodao je Milan Milošević.
Da nije toga ne bi mogao njoj neko da privuče pažnju. Da nju drži ljubav koju je osećala, ne bi se družila. Da ona njega toiko voli, sam pomen na druženje ne bi postojao. Ne mogu da podržim ljude kad vidim da nije dobro ni njoj, ni njemu, Problem je unet spolja. Moj zaključak je ku*varluk i ostavljena burma. Nije to Filip kriv. Ovo nije sigurno nešto što neko normalan može da želi ili očekuje u životu. Ljudima više nije lepo, je l' problem to da se kaže? Ako jednoj strani nije lepo, pa nije normlana biti u takvom odnosu. Gora stvar je biti u braku, spavati sa nekim, nego prekinuti. Sećamo se da su Mensuru svi je*ali mater kad je udarao u vrata, teško da se evoluirali - pričao je Marko.
Mi smo mislili da je Dejan svetac u braku, tako je predstavljen - ubacio se Lepi Mića.
Ko je došao na televiziju i rekao "Moj brak je ku*ac"* - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam sve. Treba da drži i sebe i pokaže dostojanstvo. Da se ponižava ovde i ćuti, da mora da vodi računa šta že reći. Smatram da su svesvno ušli u rijaliti i svesno počela da se druži sa Filipom. Ako toliko voliš muža, oni su nama prezentovali brak idealno. Tačno se vidi njena faca ovde za stolom, kad pogleda Dejana, kad mu je sve ono izgovorila u pušionici. Vidi se da se sa Filipom oseća lepo, to i slep vidi. Kakvo je njeno ponašanje ovde, kakvo u izolaciji. Ima ovde mnogo zanimljivih ljudi. Filip je momak u koga se zaljubljuju devojke. Ne mogu da trpim, kad je bila igrica, izabrao je Staniju, a pre toga Dalilu, ona mu je odgovorila kao da su se več razveli. Crtao je tajnu večeru, momak je to radio iz inata. To je bila ljubav iz osvete, da bi se osvetili Dejanovoj porodici. Sa Mikijem sam razgovarala, ne mogu da verujem da je izgovorio da sad ne može da bude komentator. Očigledno je da situaicja nije bila ni idealna napolju. Ko kaže da Filip Car nije uticao, uticao je. Jednostavno je prepoznala nešto - pričala je Miljana.
To je gore, to je ludilo. To je jače od zaljubljenosti - dobacila je Matora.
Ja razumem kako se tebi gadi njegova faca i pogled. Ugušio ju je verovatno taj odnos. Glavni krivac za njihov razvod braka je Dalila, jer se zaljubila u drugog muškarca. Videla je kako je živela pre i šta želi od života. Meni je gore da ti misliš na nekoga, a ljubiš se sa nekim. Skini burmu, razvedi se i onda idi radi sa Filipom. Danas je izjavila nešto za stolom, kao gde će Dejan da živi. Smatram da momak za apsolutno ništa nije kriv. Svaki način je nalazila da okrivi njega da bi prekrila svoju zaljubljenost - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga