AKTUELNO

Ponovo se izgubila!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je podigao Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto te je toliko iznerviralo to što je Car malo prilegao da spava tokom radijske emisije? - pročitao je pitanje Milošević.
Kad se to sve izhdešavalo ja sam pričala sa njim, on je promrljao i otišao da spava. Kad je došlo pismo za emisiju on spava a ja ustajem odmah i pitala sam da li je moguće da sam samo ja potrčko. Uh, sve sam pomešala. Kad je krenuo radio, pao mi je mrak na oči, bila sam baš iscrpljena ali sam otišla i ispričala sve konkretno. Očekivala sam da je čuo sve a on je spavao kao da sutra ne postoji. Kada se probudio iz zimskog sna on me je pitao "jao jel se to priča o tebi". Zamolio me je da mu prepričam sve a naravno meni nije padalo napamet. Onda je otišao i pitao Đoleta. To je to uglavnom - rekla je Dalila.
Jel bila iskrena, šta misliš Care? - pitao je voditelj Filipa.
Ne znam više kako da reagujem. Njihovi odnosi i svađe, šta treba da stavim stolicu pored i da kažem "e mene ste zaboravili". Nezgodno mi je sa njom da pričam kroz kuću, tamo mi je nekako najlakše. Video sam da je nervozna, pitao sam je gde je i šta se dešava - govorio je Car.
Iskreno, primećuje se njegova ljubomora kada ona priča sa Dejanom -dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sama ako hoće nešto da kaže neka kaže, meni je više glupo ispitivati. Ispalo je da ja nisam tu u tim teškim situacijama - nastavio je Car.
Rekla sam na radiju, Matora pomozi mi molim te - ubacila se Dalila.
Jeste rekla je! - viknula je Matora.
Rekla sam da svi spavaju i da ja uvek ostanem sama sa svojim mislima, ali dobro i na to se navikavam. - dodala je Dalila.
Otišao sam spavati jer mi je glupo da govorim svoje mišljenje. Možda bi bio grub, možda ne bi bilo okej. Meni su neke reakcije nepoznate, ja sam drugačiji. Vidim da i Dejan ima neke reakcije kao ja, taj tekvondo sa kantom. Biću surovo realan i mogu reći svoje mišljenje ali će iti kao seča katanom - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga