AKTUELNO

Ponovo poentirao!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Matoroj.

Pitanje za koru od banane Matoru. Da li možeš da objasniš Dejanu da ne možeš da budeš njegova drugarica i da si odana samo Dalili? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu to danas. Šetao je danas sa Franom i video viseće patike i rekao da će Dalila tako da visi, a da neće biti drugih da je skinu, nego on. On je rekao to za koru za banane, kao da nije mislio na nas, nego na neke spolja ljude. Sad ću da kažem svima. Šta god da se desi, kako god da me gledate, uvek ću biti tu za Dalilu, bilo koju odluku da donese - priznala je Matora.
Ja ne tražim ovde to što je pisalo. A ovo što sam prokomentarisao za koru od banane, to je kao da imaš drugove napolju i kažeš im: "Ide im se na more, moram da opljačkam banku", a drug te podrži - rekao je Dejan.
Glupo si poređenje napravio. Zamisli kažeš Franu da se osećaš loše, a on da te nagovara da radiš nešto na silu. Nikad joj neću reći da ostane. Neka budem pristrasna, ali ne mogu da kažem njoj da radi nešto, da bi ispalo da štitim brak ili da bi nekom bilo nešto... - odgovorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sebično, Dejane. Ti hoćeš da bude sa tobom da bi ti bio srećan. Kad nekog voliš, pustiš ga. Ja moju ženu volim zbog nje, ne zbog sebe. Da moja žena bude sa mnom da bih ja bio srećan, a ona nesrećna? To je sebičnost - rekao je Miki Đuričić.
Dejan želi isto što i Dalila, da bude srećan, a Dalila želi da bude srećna, ali i bez njega. A ne osuđuje sebe što hoće da bude srećan sa njom - dodao je Đedović.
Ovde je problem institucija braka, koji ima svoje zakone. Fino se razvedeš i nisi preljubnik. Nisu oni slobodni da rade šta hoće - govorio je Mića.
Baš ću da završim brak od pet godina jer mi Mića kaže - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno, šta hoćeš sad, što ne završiš, sve šta si prošla ovde? - pitao je Stefan Karić.
Šta sam prošla, meni ovo nije ništa - odgovorila je Dalila.
Kontradiktorno je, rekla je da ne želi da bude sa Dejanom, a onda joj smeta kad je Dejan nazove devojačkim prezimenom. Hvata se za svaku reč - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.