AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku je radio-emisija "Amnezija", koju vodi i uređuje Bane Čolak. Njemu se danas pridružio i Marko Đedović, kako bi dodatno ispitao goste u studiju. Sledeći zadrugar koji je gostovao u emisiji je Sandi Kojić.

Je l' te iznenadilo što te je Davor stavio za vođu? - pitao je Bane.
Uzeo sam posao z aozbiljno, hoću da bude čisto i da smo svi odgovororni. Ovaj mač daje pozitivnu energiju. Ja sam od prvog dana se družio sa njim, malo sam očekivao. Imao je tebe Bane, Nikolu, Miću. Nekako sam očekivao da će me staviti, družili smo se kad nam je bilo teško - pričao je on.
Šta možemo očekivati do kraja nedelje od tebe? - dodao je Čolak.
Svaki dan je drugačiji, sve je moguće - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni gost bio je Bane Čolak.

Dalila, Dejan, Car? - pitao je Bane kratko.
Sve se otvorilo, skinulči su svoje burme. Sad su emotivno slobodni iako su emotivno u vezi. Dalila je jako ljuta na obojicu. Ona treba da odvoji prijatlejstvo sa Carem i probleme u braku. Bojim se za Dejan, mislim da on ovo ne može da iznese. Najveća greška je što je branio Dalilu, umesto da joj ukaže na greške i uđe u žestoku raspravu. Car na neki način je ljut na stvari što se odvijaju kako nije očekivao. Dalila sinoć nije napravila frku zbog Dejana, nego Cara. Dalila je emotivno mnogo više ljuta na Cara, nego na Dejana. Dug je period pred nama, ne može da se sakrije. Mislim da niko nije najjači, niko nema snagu da iznese. Oni će biti iskreni i ponašaće se kako osećaju - pričao je pevač.
Da li misliš da će doći do razvoda i potpisa papira? - dodao je Čolak.
Dalila pokušava da to ne uradi ovde. Dalila je danas sedela sa Matorom, a Dejan je šetao sa Franom, kad god je prešao on je dobacivao. Možda je emocija prema Cara veća prema Dejanu, možda je navladala. Mislim da je dobro za Dejana da istrese sve iz sebe - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga