AKTUELNO

UŽIVO NA TV PINK!

Za vreme emisije "Pitanja novinara", Dalila i Dejan Dragojević su se osamili na njihovom krevetu, on je pokušao da popriča sa njom kako bi rešili sve probleme:

Zatvori oči - rekao je Dejan.
Neću, hoćeš da me poljubiš - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli kuću našu, sedimo u dnevnom boravku, Tedi, mama, tata i moj tata je došao. Sedimo svi zajedno tu.Pravimo da se jede. Ti hoćeš da odeš u Loznicu da kupiš nešto. Loznica svetli, a kod nas je mrak. Mi ti govorimo da ne ideš. Ti sedaš u auto, i ideš. Dolaziš do Mladena, on ti kaže da ne ideš. Ti ideš dalje. Ulaziš u Ideju, uzimaš namirnice, dolaziš do kase, ne radi kasa. Obezbeđenje te izbaciju napolje. Nestaje struje. Mi shvatamo da te nema, zovemo policiju i pokušavamo da te vratimo. A ti sada otvori oči i shvati gde se nalaziš. U kući nije niko ostao, svi su se razišli. A ti si bila glavna u kući - ispričao je Dejan.
Davno je ovo prošlo, je li znaš da znam to - rekao joj je Dejan.
Nije trebalo tako da bude - rekla je kroz plač Dalila.
Menjaš zlato u bižuteriju, da bi nosila šta - rekao joj je Dejan misleći na Cara, pa je pitao:
Da li znaš kako je meni sa strane - pitao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam - rekla je Dalila kroz plač.
Je li i dalje to to - pitao je on.
Da - odgovorila je Dalila.
Koliko si siguran u to - pitao je on.
Ovo nije život, život je bio napolju, bila si cenjena i poštovana. Svi su te volile i hvalili. I u trećoj sezoni nisu smeli da ti priđu i kažu nešto. Svaki problem smo rešavali zajedno. Sve - rekao je on.
Zagužvala sam sve - odgovorila mu je ona.
Nisi, jesi imala se*s, poljubila se usta - pitao je on.
Nisam - odgovorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto me voliš toliko, zašto mi ne kažeš sve najgore - govorila mu je ona kroz suze.
Zato što ti zaslužuješ sve najbolje. Pogledaj samo narukvicu, to je sve od srećnog života. I ovo nas čeka. Je li idemo po to. To smo stvarali pet godina - rekao je on.
Ja sasvim dobro vidim stvari oko sebe. Ništa nisam umislila. Hoću da radim, hoću da se družim sa svojim prijateljima. Želim da živim u Beogradu - rekla je Dalila.
Koliko sam ti puta rekao da dođemo u Beograd da živimo - pitao je on nju.
Tebi je najbitnije da ti ne izgubiš mene. Ne možeš to da prihvatim. Znam koliko ti vrediš, svestan sam svojiš kvaliteta. I teško mi je - ispričala je Dalila.
Ja tebe osećam i sve znam šta ti misliš - odgovorio je Dejan.
Šta ja sada da radim - pitala ga je ona.
Da se distanciraš - priznao je Dejan, pa joj rekao:
Fali mi onaj naš odnos. Znaš da sam hteo da idemo u teretanu i ono i ovo - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imala želju - poručila mu je Dalila.
Sve te ovde gura u propast. Znaš da si bila osoba za primer. Biće mnogo manja torba ali će otići na pogrešnu stranu. Kada pogledam sat, cipele, slona sve me podseća na tebe - rekao je Dejan.
Ti sve ovo namerno radiš. Šta bi bilo da sam ja napolju i da ti kažem da neću više da budem sa tobom - pitala ga je Dalila.
Ne bi se to dešavalo - odgovorio je Dejan.
Izluđuješ me, imaš psihopatsko ponašanje prema meni. Teraš me da idem - rekla je Dalila.
Nemoj, Bogami nije to. Nemoj da ideš - rekao je Dejan.
Šta bi bilo da mene nema godinu dana i da ja dođem tebi, kažem ti pokajala sam se. Da li bi me ti čekao - pitala ga je ona.
Čekao bih te. Radi šta hoćeš, a ja ću te čekati. Radi sve što hoćeš, ja ono što sam zacrtao u životu, sve ću uraditi - odgovorio je on.
Naša najveće greška je što smo ušli zajedno ovde. Sve je krenulo iz sprdnje i završilo se tako. A nismo sigurni - rekla ju je Dalila.
Sećaš se kada smo komentarisali takve parove - prisetio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što smo ušli u detački život. Sve ovo što ti doživljavaš, ja sam to prošla. Muka mi je od tih faza. A sad sam došla u fazu da sam najgora i neka sam. Ti namerno ovako grizeš prste, a znaš da te vidim i da me to kida iznutra. Namerno sve to radiš, sa ciljem. Tu je razlika između nas. Hoću da idem sa Matorom na putovanje. Šta ćeš raditi, sedeti kući i plakati - poručila mu je Dalila.
Ja imam poverenje u tebe, znaš da ti ništa nisam nikada rekao - rekao je on.
Namerno radiš neke stvari ovde - poručila mu je Dalila.
Je li ti kapiraš koji je stadium da ono što smo imali mi bude ovde, sve smo imali - rekao je Dejan.
Pokušavaš na silu da me vratiš - rekla mu je Dalila.
Fali mi poljubac, tvoja kosa, miris tvoje kože, sve. Znaš ko te podržava, ridžokosa odavne urla. Moraš imati meru neku - rekao je on.
Samo misliš o drugima. Niko ne razmišlja kako će biti meni. Ko garantuje meni da ću ja biti uspeh u svemu. Kako možeš da vidiš ti - rekla mu je Dalila.
Osetim, dođe mi u san. Osećam svoju propast - rekao je on.
Znaš kako se ja osećam, kao da sam te stavila na električnu stolicu. Budi uspešan, želim ti sve najlepše u životu - poručila mu je Dalila.

Filip Car je u jednom trenutku ušao u spavaću sobu i video bračni par kako plaču i pričaju, u tom trenutku je izašao iz sobe i seo na garnituru u dnevnom boravku, a potom se presvukao i otišao da legne u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Zadrugari