AKTUELNO

Au!

Milan Milošević podigao je Jovanu Tomić Matoru i Mc Aleks, kako bi obe prokomentarisale izjavu Aleks kako bi bila intimna sa Matejom Matijevićem:

Nije istina da ja pratim gde je Mateja, čak ga izbegavam zbog toga što sam rekla u igrici, ja sam rekla da ću izabrati nekog ko bar podseća na mog bivšeg dečka. Mateja me stvarno ne zanima, nikad nisam bila sa mlađim dečkom, ne postoji ništa tu. Imam svoje probleme - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Aleks i sada deluje neubedljivo. Mića je postavio pitanje ko joj je najbolji muškarac u kući, ona je rekla Matora. A trebalo je da kaže "Mateja" onda. Volela bih da Aleks ovde bude malo direktnija i konkretnija kad smo u pitanju nas dve. Danas mi je konačno rekla na čemu smo, izletelo joj je to. Eto, smanjila se tenzija - prokomentarisala je Matora.
Neke stvari mi nisu jasne. Rekla sam Aleks da treba da posmatra Matoru kao muškarca, jer nju Matora ne posmatra kao Dalilu ili mene. Treba da povede računa, da ne bude posle "Kako se Matora zaljubila u mene, kako je došlo do toga?" - govorila je Sandra.
Meni je bitno da je prema meni iskrena i direktna. Osećam se loše, razumem je na neki način, ali ne želim da pričam u njeno ime - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz priču sa Aleks sam videla i da je normalna, nisam to očekivala, mada mi je sve nejasnija. Rekla sam Jovani da pritiskanjem neće postići ništa, svi znamo kakav je narod, nema razumevanja za to, vidim da su ljudi ovde malo tolerantniji - komentarisala je Tara.
Ne mogu da je poredim sa Sanjom, Sanja mi je borbena, dok je Aleks mirna, samo fizički podsećaju malo - dodala je Rešićeva.
Ja sam joj rekla da se udaljimo posle zadatka, kako bi se ona odljubila - odlučila je Aleks.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga