AKTUELNO

Ne brinu za loše komentare!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Viktoriju Mitrović.

Zašto si tako bezo legla sa Markom? - glasilo je pitanje.
Bila sam umorna. Ne znam šta je za njih brzo, bitno da se nije brzo završilo. Ne znam šta je brzo, nisam mala i imamm dovoljno godina. Nisam došla da glumim nevnašce. Nisam nevina, možda u lakat. Jeste mi lepo, ne znma koliko će da traje. Jesam malo skeptična, ali to je to - pričala je Viki.
Ja bih se složio sa njom. Ovo je jako dobra tema, naučite nešto pametno. U životu sam imao ženu koja se pretvara, neće da da mesec, dva i tri, a bude gločasta. Imao sam ako nije prva noć, bude druga i ostao sam tri godine. slažem se sa Viki, meni je bilo top. to odglaganje, da bi sačuvala čast. Milica spava treći dan - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo prvo ušli u vezu - odmah je dobacio Mensur.
Nema tu idealnog, bile su te šatro svetice, pa se ispotave gore. Nemam taj šablog da gledam ti sad gora - nastavio je Marko, a onda ga je prekinula Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Može biti prva i druga noć a biti ti lepše. Apel svim ženama, nemoj da mislite da što zavlačite ljude, da ćete biti veće svetice - vikao je Marko.
Ja sam čula da je bilo kratko, ali kvalitetno - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga