AKTUELNO

Opet su prisni!

U toku je emisija Gledanje snimaka. naredni snimak koji je pušten bio je snimak na kojem su Anđela Đuričić i Mateja Matijević razgovarali o njima. Nakon toga voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Tare Simov:

Anđela je zamerila Mateji kako on i ja spavamo prisnije od nje i Karića. To je i normalno, jer su bili zajedno - rekla je Tara.
Ja sam samo rekla da nije normalno da tako spavaju - rekla je Anđela.
Meni je to normalno, njih dvoje su bili do nedavno zajedno, a sa druge strane ona ima neki gard prema meni - govorila je Tara,.
Meni nije normalno da neko nekome lupa šerpom ispred glave - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu nešto rekla, a on je rekao dobro, ne sećam se o čemu se radi. Moram da kažem da je zadatak krenuo u petak veče, i to je meni bilo normalno, ja sam stala sa strane. Mi smo naredna dva dana imali jako dobar odnos, međutim ja sa garniture sam primetila da je sve drugačije nego inače. Uvidela sam da sam ja jedina devojka u kući sa kojom ne komunicira, on meni ne prilazi uopšte.Ja ne znam da li je meni i dalje stalo do Mateje, ali sam jako ljuta, ovde niko nije više nije veza 24 sata. Mi se poštujemo svi, ali nije okej da ja nekome mogu da priđem, ti mene zagrliš, a on meni ne priđe - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga