AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car, a zadrugari moraju da pošalju jedno od njih dvoje u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da u nekim stvarima Car ima duple standarde. On je neko ko je bio svestan stvari koje je radio u životu, rekao je da u sve ulazi svesno i od srca. Uvek sam imao svađe sa njim, jer je lagao za svoje emotivne veze. Nije ni malo naivan i neko ko ne zna šta radi. Možda nije toliko inteligentan da shvati odgovornost stvari koje radi. Filip ne bi bio to što jeste da nije sa suprotne strane dobijao to što jeste. On uvek krene kad dobije povratnu, do tad vreba i baca udicu. Da li verujem da će biti večna ljubav? Ne verujem. Mina mu je bila najvernija, Maja mu je bila bitna... Prema Sandri je pokazaivao da je čestita... Dobro zabavljanje nije garancija za dobar brak. Priča ljube se čestri sata, neviđanja drama... Gde je bio Dejan? Što se tiče Dalile, ona zna da je meni draga devojka, žena. Mi se svđamo uvek, ali nema uvreda. Ona je meni jednim potezom pre tri godine pokazala koliko me poštuje, a bila je grdo izvređana. Ja nemam pravo da joj kažem bilo šta o njenom životu, to može da kaže Dejan. Po meni to ne valjda. Ono što je Dalila uradila, mislim da je uradila lošu stvar. Biće na njoj zvono, ona dobro zna. Ona dobro zna šta joj babo misli. Dejanov govor je nju poogodio. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ovo je za men epostala bolna tema, ne znam gde da pođem, koga da tešim. Radi šta hoćeš, ovo što radiš je loše, zato što si ti žensko. Dejane, primi ovo da je realnost, a ti Care, ako je voliš nemoj da skače Matora, ona je tvoj izbor. Ima kao lav da se boriš, da je najgora, izabrao si je - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam danas ćuti šta Dejan kaže... Šta god kažem ludilo. Ludilo mora da reši sama sa sobom, da bi bila sa mnom. To plač, smeh i nervoza, pa sve u jednom minutu - dodao je Car.
Dejane, tu sam uvek za tebe... Kad prođe dan, ne znam gde sam. Ostaviću Dalilu, šačljem Cara - nastavio je Miča.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga