AKTUELNO

Žestoko za sam kraj!

U toku je emsija "Pitanja novinara", sledeće pitanje koja je postavio Darko Tanasijević bilo je za Sandru Čaprić.

Čini mi se da ste ti i Sale Luks izlazili na megdan. Kako reaguješ na njegov komentar da si ti kuja bez pedigrea? - pitao je Darko Tanasijević.
To je najjadnije. Jako žalosno sa njegove strane. Ja njega nijednog trenutka nisam uvredila i nazvala. Dalila je ustala i rekla da pravim žrtvu. Bio je jako dobar prema meni. Popračala sam sa Anđelom i još par ljudi, mislim da je počelo kad sam rekla da nećemo biti zajedno. Objasnila sam mu da nema potrebe da se ponaša ružno prema ženama, prema meni ima neki pik. Ja njega niti sam vređala, niti gurala.. Ja možda jesam ispala bezobrazna ispred prodavnice, ali imam razlog. Da me nije uvredio, pomerila bih se - pričala je ona.
To što ona lupeta... Provalio sam da je devojka podmukla. Toliko je nevaspitana, podmukla. Ja ni sa jednom ribom sa kojom se posvađam... Nemam osećaj da joj se izvinim - ubacio se Luks.
On meni preti javno - vikala je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što Sandra Čaprić nema pedigre? - upitao je Darko.
Podmukla je, ne zna da se ponaša i tripuje da je neka zvezda. Sve njene laži, pravi zarad rijalitija. Ona je za mene dete. Šta sam ja prošao, ona nije videla na filmu. Ja mogu da procenim ko je kakav, ona je podmukla i nemam potrebu da se izvinim. Ona je ku*vetina raspala. Toliko me nervira, ne možeš da zamisliš. Nisam ja jedini rekao da je seljanka, pola kuće misle to. Zbog toga je kuja bez pedigrea - govorio je Luks.
Ovo govori o njeno! On je najjadnije stvorenje koje sam upoznao - odbrusila je Sandra.
Ja sam došao do zaključka... Sale mislim da si odlepio za Sandrom Čaprić - rekao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga