AKTUELNO

Marko kroz osmeh uputio niz loših komentara.

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. I dalje je tema treće mesto od strane publike za titulu perfidne osobe koju je dobila Milica Veselinović. Voditelj je dao reč Marku Osmakčiću.

Ja ću objasniti sve u dve rečenice. Ove konflikte što momak ima, nisu radi cigara ili jaja. Milica čim oseti da ima prostora, da može nastati neka za*ebancija ona umesto da ga smjiri ona mu da gas. Vidite kako mi ne daju da pričam. Njoj te frke daju na značaju, da se Mensur bori za nju. A on će takođe misli u sebi da će ispasti žrtva u narodu. Svesna je da je imao bolje ribe od nje a sada se bori za nju. To je dupli dobitak, ona ispada riba a on žrtva. Da se ne lažemo ko je uopšte bio zagrejan za Milicu. I on je kontradiktoran, ne smeta mu njeno dopisivanje sa Tomovićem, ali mu smeta kad Milica puši sa Anom Spasojević. Ona sve koristi što može samo da ispadne riba - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde bre gastarbajteru, samo ti pričaj. Najgora sam i biću do kraja. Šta beše vozi ovaj čovek? - dobacivala je Milica.
Da se ne lažemo, ko je Milica uopšte? Ko će da se ovde lomi oko jedne ovakve sedamnaestogodišnjakinje. Namazana je ona, jer pametno radi neke stvari. Nije bre ona Stanija da se svi borimo ovde oko nje, nije neka riba .Ona sve pametno radi, odlična bi glumica bila - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga