AKTUELNO

Ona podržava njenu vezu sa Mensurom!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veselinović u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisala komentare zadrugara na to što ju je publika proglasila za treću najperfidniju osobu u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša, nikad ga nisam uvredila i dan danas imam poštovanja prema ljudima koji me nisu uvredili. Što se tiče svađa sam Mensurom, to je naša stvar. Pomirila sam se sa tim da ću nekim ljudima biti najgora, to mi je okej, nisam svima najgora u to sam sigurna. Ne pogađa me to. Nisam se iznenadila izborom, jer me je dosta ljudi ovde navelo. Znam kakva sam osoba, lošu nameru nisam imala prema ljudima - rekla je Milica.
Ne brini se, doći ćeš do finala, samo nećeš da budeš bolje mesto od mene - poručio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne slažem za ovo za Milicu, oni su mi među najdražima u kući, delimo sve, normalno se slažemo, prve su mi komšije - istakla je Sanja Grujić.
Milice, ako su tvoji najdraži zadovoljni ovim tvojim trenutno... Daj Bože da jesu - dodao je Janjuš.
Pozdrav za moju podršku - poručio je Mensur.
Pozdrav za Mensurovu podršku, koja me je zamolila da i razdvojim - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćete kakva je naša ljubav. Sve ostalo, nema šta da se komentariše. Ne može niko treći da se meša u naš odnos, da ga sredi i poremeti. Možete da komentarišete, mogu i ja vas. I te kako imam šta da komentarišem. Samo smatram da nisam dovoljno zrela da bih komentarisala neke teme - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.