AKTUELNO

Mima, Matora i Viki dale svoj sud!

Nastavlja se Igrica u Beloj kući. Jovana Tomić Matora je sledeća koja je svoje kuglice podelila zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od lepih stvari. Nikad mi se nije desilo da bez poljupca i dodira se toliko zaljubim. Pri našem poljupcu u pbraz se jasno vidi emocija. Ona mi i vedri i občlači dane, nekada više i oblači. Ona je moj mir i spokoj, tako da je ona moja omiljena Aleksandra Bajić - rekla je Matora.
Ja sam neko ko je dugo u rijalitiju, ali nikada nisam videla ovo. Ja imam svoju slabu tačku i na nju ne dam, ako si sposoban da gađaš takvu stvar onda ti za mene nisi čovek. Neka se ogrešim, ali ja mislim da se Marijana lažno kaje, mislim da je to uradila sa ciljem. Ne možeš da kažeš tako nešto a da ne promisliš i ne povrediš nekoga. Što se mene tiče nemam nikakvu potrebu da te gledam keoz kuću do kraja. Za mene ko je pokazao najveću zlobu i nešto najgore što sam čula do sada, za mene je to Marijana - govorila je Jovana.
Sandi ili Mina, ali opet sam kao nešto bliža sa njim. Za Mimu smatram da nije neki kvalitet od osobe, budi mi nemir i ne volim da mi je u blizinu. Isto mi je kome ću dati, jer nemam osećanja prema njima - navela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu lopticu ću dati Sandri Rešić, ona i Aleks su mi na sve načine pozitivne. Pošto je Aleks dobila od Matore ja ću dati njoj - rekla je Viki.
Mog zeta ću navesti za idiferentnu osobu, čovek bez emocija potpuno i reakcije - navela je Mitrovićeva.
Najomrženija je svakako Marijana. Nikada se od nje nisam nadala da može neko nešto tako da uradi. Iskreno nadala sam se i psovkama, tučama, svađama svemu, ali ovome nisam. Deluje tako slatko i fino, ali eto ša se krije iznutra - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Plavu ću dati lopticu Krletu. Evo i sada kada stojim pored njega osećam mržnju. Ne volim da mi neko dira roditelje, svašta je rekao za moju majku iako nije ni siguran da li je to ona. Od tog trenutka ne mogu ni da ga gledam u kući - nadovila je Mina.
Belu dajem Gruji. On ne poštuje svoju porodicu ni na jedan način. Kroz ceo zadatak je govorio koliko mu je bitna želja i eto na kraju šta je bilo. Razočarala sam se u njega
Ispadaš povređena, ti ne bi radila sa njim to da brineš o njegovoj porodici - dobacio je Karić.
Peki je najomiljenija osoba - nasmejala se Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga