AKTUELNO

Haos!

U toku je sastanak. Ivana Šopić je reč dala Lepi Mići:

Prvo moram da kažem da ću uvek biti tu sa Viki i Miju. Ona treba da budem sa Dinom. Drago mi je zbog njih. Ante je jako neutralan ovde, razumem ga, ali on može mnogo više. Marijanu sam jako iskritikovao zbog reči koje je uputila Viki. Ona mi je najomraženija. Za omiljenog, ima ih dosta, ali navešću Miljanu iako smo jedno drugom je*ali majke - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Od sinoć mi je omiljeni Dino, razočarala me je Marijana. A neutralna je Magdalena, ona baš ništa ne priča - rekla je Mia Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Ana Spasojević:

Belu lopticu dajem Zoli. Najpoželjniju osobu biram Dejanu jer je pokazao da zna da voli i poštuje ženu. Ali daću Kariću. Najlošiji čovek u kući Mensur - rekla je Ana Spasojević.

Reč je dobila Irma Sejranić:

Mnogi ovde ne znaju šta je indiferentan. Svima bih mogla da dam ovu kuglicu. Tanja mi je rekla da ima mnogo toga da naučio o meni, oduševila me je - rekla je Irma.

Tara Simov je ustala i napravila opštu pometnju u Beloj kući jer je pokušavala da odbrani sebe jer je i ona dala Marijanu kuglicu za najomraženiju osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni prija, sa mnom ne igra rijaliti - ubacila se Tanja.
Tanji dajem kuglicu za najpoželjnijeg. Ante je kao neka kesa. Ne mogu da te doživim. Najomraženiji je Sale Luks. On je izjavio da je mene bivši dečko zvao govedo - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Zadrugari