AKTUELNO

Drama!

U toku je sastanak na kom zadrugari kuglicama biraju najpoželjniju, najomraženiju i najindiferentniju osobu. Sledeća na redu bila je Tanja Jovićević.

Ja bih se prvo zahvalila ljudima čije mišljenje cenim. Ovde živim svoj život i reagujem situacije odavde. Poznajem samo Baneta i Mikija iz prirode, tamo je priroda, ovde je društvo. Janjuš, Car, Miki... Spadaju u tu neku kategoriju, Matora isto, ali nikako ne mogu da joj priđem. Tako da jako mi je važno da ljudi koji me prate budu ponosni na mene. Đole, Bane Đokić i Irma su moja nova ekipa. Znam da se Miki i Janjuš neće naljutiti, Čolak je ipak uz mene od prve sezone, ponaša se prema meni kao otac. Uvek me i iskritikuje. Zaista mi je kao tata - krenula je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Posmatram ponašanje ljudi, ne gledam samo postupke, nego i način na koji hodate, jedete, fizonomiju... Neko kome se faca ne menja uopšte je Gruja. Dobio je Božiji dar, glas, ne ulazim u postupke sa ženama. Kad bih gledala sa strane, ne menja se. Što se najomraženije osobe tiče, ja zaista ne mrzim. U literaturi postoji jedna stvar: "Ubi me prejaka reč". Od tuge može da se umre. Reč je bila na početku. Sve što izgovorite ide u etar, tako da, Marijana, zaista... Ja sam šokirana onim što si rekla. Još: "Nisam namerno". Bog ti je dao svest. Ja nisam pevačica, ja sam muzičar, ti si pevačica i treba da imaš odgovornost kad staneš na binu da znaš šta nose tekstovi koje pevaš -završila je Tanja.

Potom je ustala Magdalena Milinčić.

Ja najviše vremena provodim sa Sandrom i Anđelom. Najpoželjnija će biti Sandra. Ali i Anđela mi je zaista. Bela, indiferentna, svi imaju poštovanje prema meni, ali jedna osoba koja je totalno nebitna, bezobrazna, voli da igra rijaliti, to je Irma... Toliko mi je neprimetna, i ne čujem je... Ove druge saslušam - krenula je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iskrena, kažem sve šta mislim. Devojko, tvoja agresija, još uvek nosim modricu, o čemu ti pričaš? - poručila je Irma.
Ja ne mogu ni da se setim da sam je gurnula. Ti non-stop vređaš - dodala je Magdalena.
Ona mnogo potencira da je vaspitana. U prvih sedam dana mi je pokazala da nije, rekla je na radiju da bi me počupala. Zamisli kad ne obraćaš pažnju na devojku, a ona kaže da bi te počupala. Ja sam čovek borac i karakter - istakla je pevačica.
Ti spuštaš ljude koji rade pošten posao, raspitivala se čime se moja mama bavi, da vi iznela za crnim stolom - dodala je Milinčićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se raspitivala ko je i šta je, Olga je to dodala, nisam se raspitivala za to: To je laž, znaju ljudi. Samo ko. šta, kako, njenu mamu nisam u usta uzela. I nisam ja to iznela, nego ona - istakla je Irma.
Što se najomraženija osobe tiče, čula sam pre neki dan da mi je Stefan Mihić vređao mamu. Pirčao je da sam glupa, da sam ružna, a u WC-u mi je rekao da sam lepa i da imam lep osmeh. Ja stvarno ne opraštam neke stvari - dodala je Magdalena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.