AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Zadrugari i dalje biraju najiritantijeg ukućanina, Stefan Mihić dao je reč Marku Janjuševiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me nervira, od samog početka Zadruge, jedna mlada osoba, to je Aleksandra. Iskreno, ovo što su rekli za Irmu, meni je to vremenom postalo simpatično. Evo reći ću sada javno, mnogo me iritiraš. Sa svima mogu da se svađam da vičem, ali niko kao ti mi ne ide na živce - govorio je Janjuš.
Najviše me iritira nenormalno brza promena raspoloženja. Njegovo prisustvo i to šunjanje ume da smeta, ali nije da mi je najiritantnije. Mi muzičari smo uvek u kvalitetnoj buci, i uvek sve duplo jače čujemo. Smetaš mi samo zato što te čujem pet puta više, inaće mi nisi toliko iritantna. Izvini Anđela, ali to je iskreno - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko me ne zanima u ovoj kući, samo par ljudi sa kojima imam komunikaciju. Ja sam u svom svetu. Čujem da su me juče komentarisali. Ne vidim zašto sam bilo kome ovde iritantna, ali dobro nema veze. Neću ulaziti u to. Ne znam koga bi izabrala, ali moram nekoga da navedem - govorila je Kostadinovićeva.
Tako si slagala, ali mi je drago što se kad tad vidi ko je kakav. Sve se vidi! Kad smo se nas dve posvađale isto tako je slagala jer nije bilo svedoka, ali je juče za jaja bila uhvaćena - vikala je Irma.
Da li si ženo normalna, svima se mešaš? Sve imaš da kažešp nešto, da li si toliko naporna? - urlao je Janjuš.
Šta ću kad ste dosadni - dobacila je Irma.
Moram reći da se veštački smeje Martina i to mi smeta, svaki put kada joj nije prijtno ona se smeje tako, eto moram nešto reći - nastavila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga