AKTUELNO

Haos tokom igre istine!

U toku je "Igra istine" Lepog Miće, a naredno pitanje bilo je za Sandru Rešić:

Da li si upućena u ovu situaciju Ane i Frana? - pitao ju je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam čula ovde za tu priču, ne mogu da kažem od koga - odgovorila je ona.
Dobro, ako vam je lakše, jesmo. Mi se znamo sa žurke - smejao se Fran.
Mi se znamo sa finala, na finale smo zajedno došli, otišli smo kući istim taksijem, ja sam otišla gajbi i to je to - objasnila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, sinoć si rekao da želiš da Miljana i Zola raskinu, što se i desilo danas. Misliš li da je to zbog tebe? - usledilo je novo pitanje.
Nije mi to interesna sfera, zaista. Ja zbog prijateljstva nisam iznosio mišljenje o Miljani i Zoli, uvek sam ih poštovao i nisam želeo iznositi neke stvari, ali kad vidim da neko udara najniže, onda i ja spustim ručnu. Mislim da će se brzo pomiriti - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastaviću da pevam pesmu uvek kad vidim Dalilu i Cara, narod želi da čuje moje mišljenje! Smisliću još par pesama, to "Da me vidi babo" nije uvreda, to je ono što je Dalila radila. Njega ću tužiti, ja sam videla kako se on drogira, ja ću istinu iznositi - odlučila je Miljana.
Neću pričati u njenom fizičkom i psihičkom stanju. Što se tiče onoga što Miljana priča, bilo ko od vas ima pravo da priča i da iznosi činjenice ili mišljenje. Ali da neko nekoga provocira konstantno, da neko nekome udara na porodicu ili traume... Ja nisam neko ko je tebi stajao na muku. Nisi prvi pas koga sam hranio, a koji me je ujeo. Videla sam kako možeš udarati - uzvratio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga