AKTUELNO

Ovo joj nije zaboravila!

Podela budžeta Dalile Dragojević i dalje traje, a zadrugarka redom komentariše sve zadrugare:

Martina dobija sledeći mali budžet. Osećam mržnju sa tvoje strane, imaš 18 godina, a ponašanje i poglede kao da imaš 150, kao da bi volela da ne postojim u ovom rijalitiju, ne znam zašto. Ugušena si trenutno, ne postojiš ovde. Prvo si se držala Irme, a onda si joj dala najmanji budžet. Mislim da mnogo više možeš, ali postoji neka blokada. Ne bih ni sada pričala o tebi, ali moram - bila je surova Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet ide Viki. Takođe sam planirala da ti dam veliki budžet, ali videću ko će imati prednost za ovaj veliki budžet. Ti si neko ko mi je bio top, da si uvek jako iskrena i da se ne plašiš osude. Potresla me je tvoja priča, slušala sam razne priče, ali u životu nisam čula ovo što se tebi desilo, zbog čega sam i Marijanu osudila. Mislim da si jako perspektivna, da doguraš daleko, samo ako pamet usmeriš na neku drugu stranu. Za mene si najbolja kao solo igrač, u odnosu sa Markom si mi ugušena, kao ne postojiš. Povredilo me je kad si mi prišla i rekla da ćeš čuvati Filipa, a onda se poljubila sa njim - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Sandija. Ja nikada od ovog čoveka ne bih dobila veliki budžet, vrbovao je Limenog da on bude vođa - govorila je Dalila.
Nisam ga vrbovao, ja sam uz njega bio dva meseca! Svaka vam čast kako ste ga obrlatili za dva dana u izolaciji. Nije napravio dobar gest - pobunio se Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga