AKTUELNO

Ovoga puta nije imala šta da kaže!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" sa Milanom Miloševićem. Rasprava oko odnosa Dejana i Dalile Dragojević nakon kraha braka i dalje traje. Voditelj je dao reč Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*ebeš mi mater, ne mogu da slušam ovo... Nisam kompetentan da pričam o ovome, jer sam ja taj koji je napravio s*anje. Glupo je da ga ja savetujem i ne volim da me pita uopšte šta da radi, jer sam u toj situaciji ja bio Dalila. Ovaj klip može samo da se reši da Dejan počne da vređa Dalilu. Posle pitanja da li ga je Dalila izdržavala, trebalo je odmah da reaguje. Još jedna situacija, zamisli Dalila prebacuje Dejanu što je rekao naći ću tetku od 35 godina. U ovom odnosu je ona kriva a ona napada - govorio je Janjuš.
Samo još jedna rečenica, ja kad god sam kriv ja to priznam. Mislio sam da sam najpametniji na svetu, a nisam. Trebao sam samo da pustim, ja mu ne dam da vređa njega, a to ne treba da me interesuje. Ni on nju ne vređa, on ga šukne i onda se nas dvoje posvađamo. Ove situacije da on lepo i fino priča sa njom - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga