AKTUELNO

Ne može da veruje šta zadrugarka radi!

Srednji budžet večeras dobio je i Sandi Kojić, što ga je iznenadilo. Dalila Dragojević mu je prišla i otkrila zbog čega je to tako.

Srednji budžet za Sandija. Budže srednji isključivo jer nisi dobio nagradu na Zadrugoviziji sa Luksom, priuštiću ti ovu nagradu. Svetska zvezda kao Deniz. Mihiću isto srednji, niste videli ovaj pogled kad sam krenula 2.000 da dam, već je spremio rafal. Ali nemojte, kolega - rekla je Dalila, a glumac se ubacio.

Foto: TV Pink Printscreen

Pacovčino, ćuti. Sada ću da kažem šta mislim o Mihiću. Mislim da si stvarno nenormalan, ali imaš pozitivne strane. Jako si dobra osoba, podelio si onih 8.000, a ti ostao bez frizera. Niko ti nije ponudio da odeš kod frizera. Dosta si folirao neke situacije, to smatram. Na početku si bio jako dobar kao igrač, sad si se stopio sa masom - nastavila je Dalila.
Dalila priča ko je normalan, a ko ne... Šepak, pravi si šipak - rekao je glumac.
Uspaljeni matorcu, ćuti. Kao spermić si koji lupa, treba što pre da izađeš - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet dajem Mikiju. Nemam šta da obrazlažem, prošle sedmice sam rekla, stojim pri svojim stavovima. Ali Miki mi je jutros pokazao da sam mu draga, to mi znači. Rekao mi je da je Filipu rekao da nije u pravu za neke stvari. To poštujem, nije pristrasan - rekla je Dalila.
Srednji i za Janjuša, ti si neko sa kim nemam konflikte, izneo si mišljenje, mislila sam da hoćeš da me poniziš. Dobaciš neku šalu, bude mi zanimljivo. Bio si top na Zadrugoviziji. Sa Filipom sad imaš dobar odnos, nemam veliki sad - nastavila je Dragojevićka.
Da li mislite da kad neko neće da vas komentariše da vam misli dobro? Pogubila si se potpuno - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.