AKTUELNO

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. svakodnevno osluškuje potrebe potrošača i tržišta. Ako želite da kupujete sigurno, brzo i jednostavno,Tehnomedia je odličan izbor.

Za Tehnomediu kažu da su tata mate za kućne aparate. Nema im premca u oblasti trgovine belom tehnikom, IT opremom, uređajima za grejanje, audio i video opremom i još mnogo toga. Preko 45 000 različitih artikala vam je na raspolaganju. 

Foto: Promo

Foto: Promo

Osim odličnog asortimana robe, obezbedili su i širok spektar načina plaćanja kreiran prema vašim potrebama i željama. Pored plaćanja gotovim novcem, kupovinu u prodavnici možete obaviti i do 36 mesečnih rata, ili do 12 meseci putem čekova I kartica, kao I virmanski preko računa. 

Foto: Promo

Poručite online na tehnomedia.rs ili pozovite Call centar na 011 44 44 999 I proizvode platite gotovinom, jednokratno karticom, ili na rate putem Web kredita. 

Foto: Promo

Robu isporučuju u najkraćem mogućem roku. Dobra praksa ove kompanije je i isporuka “danas za sutra”. Za kupovine vrednosti 2 500 dinara i veće, dostava je besplatna. Sa rastućom ponudom proizvoda, stručnim osobljem, Tehnomedia je obezbedila pokrivenost svakog segmenta tržišta. 

Foto: Promo

Foto: Promo

Porodica je temelj poslovanja ove kompanije. Poštenim radom, strpljivo, sigurnim koracima su gradili i sticali poverenje potrošača. Danas su prisutni u 36 gradova sa 58 maloprodajnih objekata. Ova kompanija se ovde ne zaustavlja i nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

Foto: Promo

Foto: Promo