AKTUELNO

Potrebna im je promena!

Milica Veselinović priznala je da ne može da zamisli život i sebe kraj Mensura Ajdarpašića, zbog ogromnog pritiska, što je njega potpuno razbesnelo, pa joj je sasuo u lice sve što mu leži na duši:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da zamislim ovakav život - priznala je Milica.
A ja mogu da zamislim? Ona je imala slobodnu, pa je bila varana! Evo vam takva sloboda! Osuših se i raspadoh se! Nisam se odvojio od devojke, koja je bila takva kakva je bila, svi znaju, nikada je izdao nisam. Neću te prodati nikada, neću flertovati sa drugom devojkom, za te stvari nemoj da brineš! Okej, smeta joj taj moj pritisak, ja ću da poradim na tome - pobesneo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U svakom trenutku moram da pratim njegovu reakciju, šta god da uradim i gde god da krenem. Kad ga pogledam, ja vidim da li je to okej ili ne. Da ne bi dolazilo do svađa, ja prvo pogledam u njega - plakala je Milica.
Ja joj nisam taj mali od 19 godina, sa mnom se neće igrati! Ona kao da hoće da bude riba, koja nema emocije - nastavio je Ajdarpašić.
Žao mi je što ga vidim u ovakvom stanju, meni je bilo dovoljno ono što je ona rekla Dalili, da gleda samo sebe, to je njen stav. Ona ima 19 godina, neukrotiva je i to je normalno. Ovako se ne ponaša srećna devojka, a ni momak - komentarisao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga