AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Miki Đuričić naredno pitanje postavio je Anđeli Đuričić:

To je pitanje za tebe i Magdalenu. Ja vas gledam kako šetate, nema vedrine, nema života, šta je to? Nelogično mi je da tu nema osmeha, preozbiljna si za svoje godine - prokomentarisao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se stalno smejem i dobacujem nešto sa ovim ljudima ovde, ja ovde najviše dobacujem, nego ne čujete, nisam glasna. Dokle god mogu ravno da držim kičmu, držaću je. Jesam malo ozbiljnija, volela bih da sam drugačija, ali ne mogu da se promenim - odgovorila je Anđela.
Pitanje za Sandru Rešić: Navedi tri muške i ženske najinteresantnije osobe u kući - poručila je Anđela Sandri.
Ne znam, dosta posmatram Gruju, ne mogu da shvatim šta čovek radi, nekada mislim da mu se stvarno sviđa Mima, pa onda mislim da ima dogovor sa ženom... Zanimljiv mi je u tom nekom smislu. Nema mi nešto dešavanja u kući, mislim da Mateja može biti zanimljiv, ali nešto nije zainteresovan. Dino mi je bio dosta interesantan, koji non-stop ide za mnom i hvali me, dobila sam dosta ruža od njega. Deniz mi je prva od žena, mislim da ništa ne radi, ali da može mnogo da pruži, Sanja takođe, njih dve bi mi bile baš zanimljive. Nevena je jako duhovita, to sam skoro otkrila, zna svašta i da je dosta prošla, ali ćuti, nije se pronašla - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga