AKTUELNO

Trese se Bela kuća!

Sandra Rešić je bila kivna na Dejana Dragojevića, zbog toga što je davao lažnu devojkama, koje su se zaljubile u njega. Sve ovo je pričala zbog toga što je Tara Simov podivljala jer ju je Dejan odbacio.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da ideš da muvaš devojke, pa da ti bude krivo kad se zaljube. Vodi računa šta radiš. Nisu u pitanju Tara i Marijana... - govorila je Sandra.
Ja sam Viki rekla u sprdnji - pričala je Tara.
Ja sam mu rekla da on vodi računa da se neka devojka ne zaljubi u njega. Ja ne znam šta se ti praviš blesava - rekla je pevačica.
Sandra, mene boli k*rac. Poenta priče je da Viki tvrdi da sam bila mrtva ozbiljna, a da jesam rekla bih Đedoviću, tebi, Maji... Moj problem je Viki koja je to rekla, što je napravilo problem sa Dejanom. Moj problem je direktno ili indirektno uticanje na njegova osećanja. Neko je stao i rekao mu to, to je uticalo na to da me iskompleksira. Druže, ne laskaj sebi - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

To je već vaš problem - istakla je Sandra.
Ja sam najveći kompleksaš. Kad mi neko kaže da ne može, ja ću ili da pokažem da može ili da se sklonim. Ja sam se sklonila. Ne laskajte sebi - pričala Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.