AKTUELNO

O Dalili ima loše mišljenje, a o Dejanu i dalje vaga!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

Vidi se koliko ti je teško, da li ti je sad još teže što te Dalila nije slušala da je Car loš čovek, da li sebe kriviš?

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da sebe krivim, u početku sam se krivio. Govorili su joj ljudi, sama je izabrala to. Trebalo je sebe da sluša, kao što je sebe slušala, tako joj i dođe - istakao je Dejan.
Ne bih se ja tu preterano udaljavala od komentara Marka Đedovića, Dejan bi njoj najradije oprostio, rekao bi joj "Rekao sam ti", ali mu razum preovladava. Sam sebe podseća na ružne stvari, samo da bi se vratio u razum. Dalila verujem da se ne bi pomirila, ali možda u nekom paničnom strahu da mu priđe... Zato je on problemu. Ja mislim da bi joj prišao da je pita kako si. To je moje mišljenje, jer njegova ljubav, njegovo pravo stanje stvari je ono jutros - rekla je Sandra Rešiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car je loš u odnosu sa devojkama, a ne kao čovek. Prema meni je uvek bio prijatelj, par puta me je opsovao, pa se izvinio. Što se Dejana tiče, on treba da slavi dan kada je Filip ušao u odnos sa Dalilom, 4 i po godine je živeo u zabludi. Treba da mu padne kamen sa srca. Da nije bio Car, bio bi neko drugi. Na tuđoj nesreći ne može da se gradi sreća. Što se Dejana tiče, njemu treba da bude najlakše, jer je uvideo sa kim je bio. Ako se bude pomirio sa njom, neću ga žaliti, nego ću ga pljuvati i smatraću ih folirantima. Pošto Dalila priča o mojim usnama, ona sa lisičijim nose, punjena paprika, sa istim strukom i ramenima. Drago mi je zbog Maje i Cara. I Dalila je Dejanu 4 i po godine izjavljivala ljubav, pa eto, dočekala je to što je dočekala. Karma je čudo. Nekome se vrati odmah, nekome kroz dve godine, nekome odmah. Dejan samo treba da priđe Caru, da mu pruži ruku i kaže mu hvala. Svi smo govorili ko je Filip u odnosu sa devojkama. I ona za sto života ne može da bude žrtva. Sve joj se vratilo milo za drago. Ne verujem da je Dejanu teško zbog Dalilinih suza, mislim da kalkuliše. Ne može da mu bude teško kada je pravila dete sa tuđim muškarcem. Sigurno mu je lako što joj se vratilo milo za drago. A ako se pomiri sa njom, on će biti smeće u mojim očima, kao i ona. Garantovano mu nije teško. Gledao je sve i svašta, ne može da mu bude teško. A prava Dalila je ona pre braka, sa Dejanom je bila da bi se opravdala babu... Ona je bludnica, razvratnica. Nikada neću moći da zaboravim kada je ona skočila i branila, ona je najveće zlo u životu, kada je skočila kad je Dejan video Davidovu sliku. Samo zlo od žene može to da uradi, želi da ga odvoji i od porodice i od svega. Što je tražila, to je dobila. Drago mi je i za Filipa, da je ostao sa njom, nikada ne bi imao poverenja u nju. Ona je živela život i nije bila ona. Sa Filipom u odnosu i pre Dejana je ona, a ovo između nije. Dejan folira da mu je teško, da pokaže da nije đubre kao ona - pričala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.