AKTUELNO

Sejranićeva ih zasmejala do suza!

Irma Sejranić, Petar Vasić iTanja Jovićević sedeli su u dvorištu, pa su uz jutarnju kafu, proćaskali i podelili sve svoje ''adrenalinske avanture'' koje su proživeli u životu, a za koje tvrde da ih itekako vole:

Nije prijatno tamo, ali osećaš gužvu. Ja nikad nisam bila turista, ali Crnu goru poznajem u svaki korak, mislim odatle sam...Uveče je bila zabava - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima toga kod nas...Jedno selo posle Osečine, to ti je, vodopada ima oko 20 i nešto, kao u filmu...Dođeš na proleće, ono se zeleni svuda - rekao je Petar.
Raftinzi, Tara kakva je...Regate brodske - dodala je Jovićevićeva.
Ja volim taj adrenalin - nastavio je Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tatu nagovorila da mi potpiše da skočim onim bandžidžampingom...14 godina sam imala tada - rekla je Irma.
Ju majko - ubacila se Tanja
Jednom sam se samo us**la...Kažem ti, sve to što ne treba, tu sam...Ideš 200 na sat, zakopčali se mi, ono se čuje...Moraš da budeš jak da se zadržiš, džabe što si vezan. Nos i ploča od betona mi je tu. Mene kad op**i adrenalin ja se počnem smejati odmah, a oni vrište i plaču - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ni oni ringišpili nisu naivni, a ne to - rekla je Tanja.
Ma to za mene nije ništa...Ja sam skakala sa trećeg sprata moje kuće. Bili moja drugarica, moj drug i ja. Drugaricin otac, on je bio težak ljakse, a mi ga čujemo odozdo da se dere, mi šta ćemo, odlučimo se da skočimo. Zaletim se, pošto moraš da se zaletiš da bi pogodio brdo. Ja se zaletim, pa kako sam skočila, ima neka rupa, pa potrefim nogom tu rupu, iskrenem se, ne mogu ustati - rekla je Irma.
Ju gospode Bože - ubacivala se Tanja.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga