AKTUELNO

Presekla.

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali jezivu svađu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Voditelj je dao reč Zoli.

Dva dana nisam oka sklopio, maltretira me, štipa, nemam dozvolu za spavanje. Jutros mi je rekla da joj je cilj da ne spavam ovde, da bih pravio greške i izašao sa nulom odavde - govorio je Zola.
Ovo je primitivizam i laž. Svašta sam mu rekla ali ga nisam maltretirala, pitala sam više puta da li me voli. Želim da se osvetim jer sam sve dala, setila sam se majčinih suza. Molila sam ga da ne kocka, on se kleo da neće više i da ne brinem. Znate koliko sam se borila i zacrtala sam da ću izdržati do kraja, sa svima mogu da izađem na kraj ali sa njim ne mogu jer ga volim zato me i šalta. Boli me jer sam sve dala za ovaj odnos, muškarac koji te voli treba da bude uz tebe. Da je toliko iskren i da me voli, trebao je kod moje majke da ode i kaže da se kockam i da sam u problemu, ona bi me vodila na lečenje, ovako je sve samo prazna priča. Ništa on meni nije dužan, sve što sam tražila ništa nisam tražila nazad. Užasno mi je kada vidim njegov krvoločni pogled i kada govori kako se kunem u dete i lažem. Iznervirala sam se jer nije ispoštovao, pričao je o ugovoru, rekao je da će sve pare ići meni, ali da će se iživljavati na meni, da će je*ati Deniz... Vidim po postupcima da ga boli ona stvar za mene. Dogovorili smo se pre ulaska da ćemo se držati zajedno, da ćemo ići sami protiv svih, ali se po svemu tome popi*ao, sve radi obrnuto. Ja sam za zavolela kao rođeno dete, a on da se tako ponaša Zavolela sam ga kao svoje rođeno dete, sve sam dala za ovaj odnos i evo šta sam dobila, kako da budem dobro. Danima ni sa kim ne razgovaram, utučena sam, tužna i nikakva, do života mi nije - ubacila se Miljana.
Dakle ti hoćeš pare? - pitao je voditelj.
Ne, ne želim pare, samo hoću da se zna istina - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga