AKTUELNO

Kao i uvek bez dlake na jeziku.

U toku je emisija Nominacije sa Darkom Tanasijevićem, voditelj je dao reč Irmi Sejranić.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Maje. Negde duboko u duši, smatram da je Maja jedan dobar čovek i da zbog nedostatka ljubavi radi stvari koje radi. Neki ljudi su koristili taj njen nedostatak. U ovoj situaciji, iskompleksirala se što se tiče Dalile. Malo ja sam iskrena, ljutila se ti ili ne. Najglavniji krivac u odnosu tebe i Cara, kriva je Čaprićeva ali ne možeš ti sada da budeš realna. Miljana to što ti dobacuješ, meni to ne može proći. Sve što govoriš je samo zbog ličnog animoziteta prema Dalili - rekla je Irma.
Ona je pljuvala Maju dok je bila napolju, a sada se pere - vikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš da lipetaš šta želiš, mene tvoje izlaganje ne može da poremeti. Nisam ničiji fan i mogu da kažem sve kako jeste, a vi pričate samo kako vama odgovara - nastavila je Irma.
Imaš stav kao Ceca - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem ja njene postupke, ali mora da se zna da postoji takmičarski duh između Cara i Janjuša. U toj relaciji smatram da si ti žrtva, ali si svakako i dobar manipulator i dobar čovek. Imaš dobro srce, podržavam sve što radiš jer na neki način mogu da opravdam. Mislim da ćeš za neko vreme skontati kako stvari stoje - nastavila je Irma.
Što se tiče Filipa, među prva sam podržala sam ljubav između njega i Dalile jer smatram da svi trebaju da prate sebe i da ne nose određene okove. Bio mi je drag ali smo imali dosta okršaja jer ne mogu da podržim neke njegove postupke. Nakon što je Dalila odlučila da se izvini Dejanu, dobili smo situaciju da se Dejan folira a dobili smo i situaciju da je Car pokazao ljubomoru i shvatili smo da on testira Dalilu sa Majom. Njegov ego je pomeren i osetio se kao da gubi svoju muškost. Njih dvoje su se zajedno menjali i iz Dalile je napokon izašla njena ženska energija,a on je shvatio da prvi put istinski voli. Ona je uspela iz njega da izvuče ono najbolje i ono što je on sam želeo da bude. Posle svega što je uradio mogu samo reći da je pi*ka, ne mogu to da opravdam jer pre svega sam ja jedna žena. Ne mogu da pošaljem Maju u izolaciju, ti si za mene to što jesi i šaljem tebe - govorila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga