AKTUELNO

Otvorio dušu!

Dejan Dragojević je nakon karambola na "Mićinoj igri istine" izašao ispred Bele kuće, gde se Petru Vasiću jadao kako ga niko ne razume.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li mene neko kapira, rekao sam Mići da bude uz nju, jer je pala psihički, zamera se sa svima, svađa. Nisam mislio na Sandru, Frana i Đedovića. Nego krivo mi je kad se gubi. Ja sam čovek od krvi i mesa. Ona je žensko. Meni se porodica javila, njoj se druga strana dešava. Imam osećanja i to je tako, nisam aždaja. Pričaju mi da bi se pomirio sa njom. Rekao sam ne, ne verujem... Ne znam šta može da se desi meni ovde. Prebacuje mi se sve, kalkulisanje, plasman. Ja ovo nisam hteo. Ljudi ako mene podržavaju, podržaće ovo što jesam. Ako mogu nekom svom bar malo da olakšam, bar indirektno, uradiću to. Nije svejedno kad pogledam nju snuždenu samu za stolom - pričao je Dejan.
Čovek si od krvi i mesa, pet godina ste bili zajedno, imaš osećaj da staneš uz nju - rekao je Petar.
Prebacuju mi kako nsaim tako porodici. Pa nije mi porodica bila pet godinu da ih tu gleda, nju sad gledam ovako - govorio je Dragojević.
Ne može da se ugasi nešto, svakog dana se gledate ovde. To osećanje, poštovanje, ne može da se ugasi. To je ljubav prema ženskom rodu - istakao je Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što mislite da uradite, ostavite za posle rijalitija, moraš da se ohladiš - govorio je Bane Đokić.
Nisi spreman za pomirenje - rekao je Petar.
Kad kažem da bih pričao, pričao bih samo o tome šta je to prevalilo da to uradi. Jer je takvu ne poznajem. Meni se dešava život ovde, ne zanima me da li će me neko napadati zbog toga - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.