AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Na osnovu glasova gledalaca, Sandra Rešić našla se na trećem mestu u izboru za najzlonamernijeg zadrugara:

Ja sam davno govorio da je ona diplomirani vrag, voli da uživa u svađi i s*anju, podržava 6 frontova! Potvrdilo se sve - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se videlo i u ovoj priči Dalile i Dejana, prikriva mržnju prema Dalili, sve si pokazala, u više navrata si pokazala ko si i šta si. Ostaće jedno veliko zlo i jedno veliko ništa - komentarisala je Irma.
Ovo se Sandri desilo, zato što je Sandra radila neke stvari i ispala je ovo što jeste. Nije trebalo da zabija nos gde joj nije mesto. Konstantno ide na Dalilu. Previše je vremena provodila sa Dejanom, kao da je on beba, a ona dadilja - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

A trudila se da bude dobra! Plakala je i kukala, a sad je ispala najzlonamernija. Pokazala je lažnu zabrinutost za Dejana - smejala se Dalila.
Vidim da se pogubila, čas je na Dalilinoj strani, čas na Dejanovoj, pokušava da bude Sandra Đedović, zlonamerna je bila i prema Staniji, lepo se Stanija i poigrala sa Sandrom Rešić, predstavljaju se ovde kao svetica, spavaju sa prijateljima, koji su sveže razvedeni. Vidi se da joj fali od Vuka Moba ki*a, ko zna sa kim je sve bila sa strane - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga