AKTUELNO

Evo gde se poistovetio!

Nakon haosa sa Miljanom Kulić, Zola je otišao do dvorišta, gde mu se pridružila Ana Spasojević, a njih dvoje su zajedno opleli po Miljani. Oboje su zaključili da je sujetna i da su problemi krenuli od kad je Zola pobedio na Zadrugoviziji. Ana je posavetovala Zolu da se ne pomiri sa Miljanom, bar dok ne vidi promenu u njenom ponašanju.

Nema sad da je smiruješ, ako si presekao, batali neko vreme dok ne vidiš promenu, pusti neko vreme - pričala je Ana.
Hoću da se posvetim sebi. Stalno trpim neka maltretiranja - rekao je Zola.
Sve je krenulo od Zadrugovizije. Ako nekoga voliš treba da ti bude drago što pobeđuje - govorili su oni.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj su samo pare u glavi, ona voli više pare nego tebe - rekla je Ana.
Ja pobedim na Zadrugoviziji, delimo one nagrade, imaju tamo tanjiri, posuđa, uzeo neseser, stavio kremu, čokoladice, odnesem njoj. Odneo čokoladice Caru i Dalili jer su i oni meni. Meni ostane jedna čokoladica. Uveče smo prespavali, probudio ssam se ujutru, vidim ništa nema. Ona nema granicu - istakao je Zola.
Ja imam osećaj da voli tuđe, da namerno pojede, da može da traži - pričala je Spasojevićeva.
Ima pune dve litre soka, a Kariću traži da joj sipa. Počela je da krade, blam me je - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Više voli tuđe, nego svoje. Deniz je svašta nestalo iza kreveta - rekla je Ana.
Meni kaže: "Davala sam svima dok sam bila u apartmanu". Šta davala, ovde ima 70% novih ljudi, šta si njima davala. Zamisli ovo, Tari ukrala punu paklicu cigareta. Tara me budi, pita da li je. Miljana mi se kune u sve da nije. Kako ja da stanem uz nju protiv drugih, kad nije u pravu. Pokupio sam od drugih ljudi cigarete, dao Tari i rekao joj da ne pominje. Pitoa Miljanu što to radi, kaže ona: "Ona je meni prošle sezone". Ne mogu više to da podnesem... Razumem Dejana kad kaže, ne bih ni ja voleo da nju maltretiraju, setim se sebe kad sam bio u najlošijim odnosima sa njom, rekao sam Mići da malo pripazi na nju... Nešto sam vratio film večeras, kad je Dejan pričao o tome večeras. Stvarno ga razumem, koliko god zvučalo ljudima pogrešno. Ti kad nekoga voliš, koliko god te je ponizio... Nekad ti se desi momenat da hoćeš da poniziš, ali stigne te momenat kad se kaješ. A nije hteo da kaže Sandri i Đedoviću, jer bi mu rekli: "Mrš". A ovako kad kaže Ćomiju, on će ga razumeti - nastavio je Čolić.
Ja razumem i Dejana, a i Đedovića - pričala je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.