AKTUELNO

Stavili su karte na sto!

Darko Tanasijević nastavio je da razgovara sa Dejanom Dragojevićem na temu njegovog odnosa sa bivšom suprugom, Dalilom:

Mislim da će mi uskoro biti ravna linija, da me neće ni interesovati kako je. Ja nisam emociju završio, nego je završila ona i ljubav i emociju, smanjuje mi se u zavisnosti od situacije, šalta me, ne mogu da objasnim svoje raspoloženje. Znam da je protiv mene i da će pokušati da me posvađa sa svima. Ona je za taj neki odnos žrtvovala sve, nas, te neke ljude... za nekog ko ju je odbacio kao kantu smeća. Nije mi jasno da se sve to moglo desiti. Ona nije čista u odnosu sa Filipom, da bi ja čistog sebe ubacio u taj vir, nema potrebe da opet plivam ka tom viru. Ja nisam skroz čist u svemu tome, meni se odvijaju stvari za koje nisam bio spreman, nisam mogao da sasečem. Ona bi se pomirila sa Filipom - objasnio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se ja nasmejem na nešto, ako mi je nešto smešno što dobaci taj konj (Car), ne znači da bih se ja pomirila sa njim. To što sam pružila ruku Filipu, to se pripisuje mom nervnom slomu. Ja neću preći preko svih stvari koje mi je izgovorio - ubacila se Dalila.
Ona je večeras rekla da bi mu prešla preko svega, preko se*sa. Mene ne zanima da li bi se ona mirila sa njim. Ona je loša osoba, kao i on, to dokazuju njihovi ulasci i izlasci iz odnosa. Ona je us*ala mene, Filip je us*ao Maju - nastavljao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga