AKTUELNO

Haos!

U toku su "pitanja novinara". Darko Tanasijević je sledeće pitanje postavio Marku Osmakčiću i dao mu priliku da objasni zašto je nastao sukob sa Tarom Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

BIla je priča oko VIki, ja odmah skrešem, nemam ja više živce, ona je meni spominjala majku, ja nemam to u sebi smireno, ja odmah skrešem. Ali ja nikad prvi ne podbadam, ja sam rekao nemoj se folirat, ona meni majku i ja odmah skrešem. Ona je meni draga ali mi je fitilj kratak. Ružno je ono što sam rekao za njenu majku. To sam ružno izgovorio ali mislim da sam bio upravu. To ispada vulgarno i primitivno. Malo sam preokrenuo ali nisam je prvi dirao, mani me se u pi*ku materinu. Meni je takva i gestikulacija i tako, ali razumete me - drao se Marko.
Problem je što on spava na garnituri, sedeli su Marko i Anđela i ja sam njega pitala da ustane jer se očekuje od muškarca da ustupi mesto - započela je priču Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si za mene traktor. dečko stavlja puder, kako može da mi se svidi dečko koji stavlja puder. Ti si bolestan - pričala je Tara.
Ona je prva vređala na kontu fizičkog izgleda. Ona bi volela da ore njivu. Ja sam odvratan kada uhvati žuta minuta, pomoću i odužiću se ako ako mi se neko nakači bez ikakvih odnosa onda ne puštam. Na žurki me je gledala - rekao je Marko.
Jao, imam ja preča posla na žurki. odvratan si, nakaza si - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.