AKTUELNO

Nije ravnodušan prema njoj.

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, zadrugari komentarišu odnos Nevene Savić i Lazara Čolića. Voditelj je dao reč Marku Osmakčiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola definitivno nije ugasio sve emocije prema Miljani - započeo je Osmakčić.
On mene nikada nije ni voleo - dobacila je Miljana.
Ona ovo sada priča da bih joj ja u narednom periodu dokazivao emocije - rekao je Zola.
M*š bre - viknula je Kulićeva.
On je uvideo da je taj odnos ne vodi ničemu, pa se malo opustio sa Nevenom. To što se sada dešava je neka griža savesti zbog svega. Godi mu sve sa Nevenom, a ona devojka ne želi da bude izigrana, što je normalno. Želi da bude sa njom ali sa druge strane da ima korektan odnos i sa Miljanom - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispričaće ona na kraju sve što ima, jer nije neko ko može dugo da laže. Reći će sve iz naše veze, sve kada je manipulisala, okretala kako ne treba - govorio je Zola.
Sve što ona sada radi, radi namerno, da bi od mene dobila reakciju i da bi se ja osećao loše. Moram priznati da neki način i uspeva. Mislim da nas svoje 99% više nikada biti zajedno - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašto bi onda iznosila neku istinu koju ima? - pitao je voditelj.
Evo Milane, kunem se svim gledaocima, da Lazara Čolića Zolu, neću uzeti u usta, neću komentarisati ni jednu njegovu temu. Kunem ti se da više neću. Ispira svoja prljava usta sa mnom i šatro nije emotivno raščistio. On je izmuzao kravu i šutnuo. Zaklinjem i ja tebe da me ne uzimaš u usta, zaklinjem te u tvoju majku Bosu, za tebe više ne postojim i to je završena priča - govorila je Kulićeva.
Nema potrebe da se sada nastavljam. Videćemo šta će se desiti sa odnosom mene i Nevene, ono što se desilo je bilo baš spontano i bilo mi je lepo - izjavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola se nešto koči, ali ne znam zašto. Mislim da to nije strah od Miljane, zašto bi se on nje plašio, nemojte molim vas. Ko zna kakve su to igrarije. Ako su se već ljubili onda su u vezi, nema tu šta mnogo da se priča. Nevenu su plašili nakon svega i zastrašivali sa Miljanom, ali ona nikad nije pravila problema ni sa jednom devojkom - rekao je Đedović.
Nikada nisam napadala devojke, a neću ni njega, on je mrtav čovek, jedino da ga otkopam - dobacila je Miljana.
Devojka želi vezu ili ništa, tako i treba! Ne treba sigurno Zola da je drži na povocu, nema potrebe, ona ovako lepa i zgodna da to trpi ne treba - nastavila je.
Ne znam šta da kažem posle svega. On se druži sa kim stigne i dozvoljava da mu pričaju i šta treba i šta ne treba, ne znam - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga