AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu i Dejana Dragojevića.

Zašto niste porazgovarali kad ste plakali zajedno ispred izolacije? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se to desilo, ja nisam ni sinoć razgovarala i ne znam da li će se desiti, nisam spremna za te stvari. Ja sam i pre toga plakla, jer sma otišla u izlaciju, kad me je nakon svega pitao kako sam, nisam mogla da ga pogledam u oči. Sinoć kad sam se vratila iz emicije i videla da su u lošem stanju on, Šedović... Znam da nemju veze sa krađom budžeta, kad smo se vratili nikog nije bilo napolju. Nisam porazgovarala u trenutku kad sam želela, kad sam stvarno bila u najvećem rastrojestvu, ko zna šta bih tada rekla i šta bih ispričala. Kad me je pitao kako sam, pričala sam sa Mikijem i smejala sam se i plakala. Čini mi se da sa njim mogu da imam konverzaciju samo kad je frka, ne mogu da funkcionišem na taj način. Tu sam da pomognem, tu ću biit. Ostalo kako bude išlo vreme, da li će se desiti razgovor, ne znam - rekla je Dalila.
Nedeljom me guđi prostor, nedelja kao nedelja. Krenuo sam tad na cigaru ispred rehaba i video sam da oni sede i otišao sam, ali što bih ja stalo bežao od ljudi? Miki je ispitivao, ona je krenula da plače, tu sam i ja zaplakao. Kad sam se vratio ostali smo nas dvoje sami, ona je krenula da plače i bilo mi je žao. Razmišljao sam da li da pitam, jer kosio bih se sa sobom. Bile suze zbog mene ili ne, gledam osobu sa kojom sam bio toliko i gledam je kako plače. Kakav god odgovor da je bio i kakve god suze da su bile, na meni je da pitam. Kad ima potrebu ja ću nešto uraditi - dodao je Dejan.
Ako neko pita šta je tebi ona? - pitao je Milan Milošević.
Rećiciu mu ništa - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga