AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Kako to dok Dalila dok nije krenula sa tobom svima bila dobar čovek, a sad odjednom loš čovek i sve najgore? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je jedna od najurednijih žena u kući, smatram da je u nekim stvarima superiorna, zato sam i bio sa njom. Ja i dok sam bio sa njom u odnosu zamerao sam joj i svađao se, govorio da je loš čovek. Meni ona nije žena u koju sam se zaljubio, u svađama sa Dejanom, Mensurom, sa mnom. Gledaoci su mogli da vide da kad se svađaju Dalila i Dejan uvek sedim, jednom sa se umešao... Slušao sam njene i njegove rekacije, sve što je izgovarala, od pogleda na svet do nekih suludih situacija, sve sam razmatrao i u odnosu sa njom rekao da je loš čovek. Kad pomislim ovako, ona juče dođe i je*e mi mater, ja i sad imam razumevanje, ostavio sam je na način kakav sam je ostavio. Kad me vređa treba da kažem okej, a ne da radim ono što sam napravio i isnoć. Ima ona i sad kvalitete i imaće ih. Ja sam se i u odnosu sa njom svađao, govorio da je kvarna i po mene loša. Kad se čovek zaljubi i stavi ružičaste načočare sve je super i sve idealizuješ. Uzeo sam težinu na sebe, zajendo smo naporavili sra*e i treba da ostanem i da trpim? Bio sam uveren da ćemo do zadnjeg dana i napolju biti zajedno, poremetilo mi se u glavi i u odnosu. Danas sam rekao da imam emocije, averziju i da nisam načisto, ali nije zaljubljenost - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga