AKTUELNO

Preokret!

U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Što vređaš Cara? Što ne budeš dostojanstvena kao Dejan? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo se da je on mene prvi uvredio, spominjanjem roditelja. Što se tiče uvreda, dešavalo se u rastrojstvu, vratim se šta mi je urađeno i na koji način, bez razgovora i opravdanja. Trudniću se da smanjim. Kad priča normalno nemam potrebu da dobacujem, kad lepi epitete naravno da ću da odreagujem - govorila je Dalila.
Neke stvari koje Dalila radi su glupe, u afektu se izgovore reči koje se ne misle, izgovorim ružne stvari za porodicu. Pominjem njenu porodicu koja mi ništa nije kriva, ne znam ni kako ljudi izgledaju. Ko me bude prvi uvredio, je*aću mamu. Ja prvi neću da uvredim, čak znam i da prećutim, a kad krenem ne stajem. Nepotrebno je da se vređam sa ženom, bili smo u odnosu, ućićemo u sukob mišljenja, ali sve to treba na pristojniji način. Ja sam bitanga, njoj manje treba nego meni. Neka iz mog lošeg uzme dobro sebi. Žensko je, ne priliči joj, neka izvuče dobro, a ne loše - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi trebao udatu da je puniš - dobacio je Marko.
Nisam juče trebao da napravim ono - dodao je Car.
Matora, ti si ubeđena da će oni da se pomire? - pitao je Milan Milošević.
Ima i jedna i druga solucija. Ono što je Đedović rekao, ja sam isto rekla na garnituri. Kad bi došlo do Dejana i Dalila ne bi moglo, ali neću da pričam. Kad se sve dešavalo, Care, ti nisi pomogao, nego odmagao. Imaš svest samo da se dereš i da je uvrediš. Meni je bilo suludo,kao nekome sa strane ko to gleda. Radite i ti i Dalila veliku grešku, da li je bitno u svađi ko je prvi krenuo? Za mene ste isti, nije bitno ko je prvi. Da ste se kajali kad ste pružili ruku, ne biste to radili. Meni bi bilo krivo da te reči izgvoorim, ja ne bih mogla i bilo bi mi teško - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U toj situaciji sam stvarno pogrešio - istakao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga