AKTUELNO

Nije ga štedeo!

Vreme je da se nastave "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću i nastavila sa Vašim pitanjima koja će pojedine zadrugare totalno razoriti i otkriti nove detalje njihovih intrigantnih postupaka od kojih oni žele da se sakriju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je sledeće pitanje postavila Filipa Cara:

Što misliš zašto Dalilu bole tvoje surove reči prema njoj - glasilo je pitanje.
Ne bih voleo da se ponavljaju stvari, nisam kao neki,ne idem finim rečima, kada imam potrebu da nekoga uvredim , ja ga uvredim. Nema kod mene fino slaganje reči, kada imam potrebu da budem fin biću fin. Nikada neću prvi da je povredim, neću ulaziti u njene reči i svađa. Ona mene i dan danas voli i dan danas je zaljubljena u mene - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo je živeti u laži. Svaka osoba koja tako izgovori je za mene morbidna. Ali on se verovatno i ne seća - rekla je Dalila.
Emocija se ne iskljuje na prekidač, ovde se teraju inati i laži. Ja ne verujem u ove priče - ubacio se Marko Đedović.
Nema potrebe da ideš okolo, budi direktan. Kada treba da me pomeneš budi direktan - rekao je Dejan.
Pa o tebi pričam, ti lepo znaš da uvrediš - odgovorio mu je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš blokadu prema napadu, rado bi tu masakrirao žensko ali bio si u zatvoru zbog toga, pa se plaši. Može i mene da ubije do kraja rijalitija, pa da napravi još jednu suzu - rekao mu je Dejan Dragojević.
Da, bio sam u zatvoru, dva meseca zbog toga - priznao je Filip.
Molim Velikog šefa da da Mihiću kacigu sa retrovizorom da zna gde ide, jer ga je Car zviznuo - rekao je Dejan i nasmejao sve zadrugare.
Da li Dejan ili bilo ko drugi vrši disartacija, ja nemam problem sa tim. Mogu da pričam o nekim ozbiljnim stvarima, ako je problem ključ, dao sam ključ, sa budžetom za žurku veze nemam. Kada god imate problem sa mnom, neka mi dođe i kaže. Razumem ga, sad sam učestovovao u krađi. Što se tiče ovo za Dejana, to su nečije tuđe reči, bolje je kada me neko direktno uvredi nego indirektno - ispričao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.