AKTUELNO

Opšti haos!

Emisija ''Gledanje snimaka'' je u toku, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide burnu svađu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Sandra Rešić je prva dobila reč:

Ja nisam videla na početku da li se ona sama bacila na džakove ili nešto drugo. Cela drama je oko Miljane i oko toga da li joj je on ponudio krevet. Oni kad ustanu izlažu jedno te isto, a veza im je sve katastrofalnija. Da se svađate oko nečega konkretno, a ne oko cigare, kreveta, sira ili makarona. Mislim da oni nikada neće priznati da li imaju problem i koji je. Milica je na kraju toliku dramu podigla, a on je vrlo iskreno pitao, iako nema snage više za to, a on njoj prebacuje, uzima je i kaže: ''Šta ti je?'' Ne znam da li oni ispod pokrivača pričaju o svojim problemima. Vidi se tvoja prevelika ljubav prema njoj. Na tvojoj faci se vidi sve Milice, toliko se Mensure vidi da ona tebe ne može. Je l' veruješ njoj ili svojim očima? - pitala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće mi je da me neko toliko voli, a da se tako ponaša. Jeb*š se*s, nisam ja zbog toga sa njom. Ja osećam kad ona ne spava. Ima nešto sa čim se ona bori, a ne može da prizna ni sebi ni meni ni nikome - rekao je Mensur.
Pomisli zbog čega se ona pravi da spava. Ona je ušla u rijaliti da se sprda ili da nađe dečka. Ti ne ličiš na sebe. Ti na ovom klipu izgledaš kao pihijatriski slučaj koji se dere na nju - skočio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj konstantno ponavljam da ona mene ne može da podnese, da ne može da me istrpi - rekao je Ajdarpašić.
Ja bih rekla da mi nešto smeta - rekla je Milica.
Tara je prepoznala sebe i Ša - rekao je Milan.
Isto sam i ja tako dobijala napade i tako to - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako ne budem sa njom ovde, neću biti ni sa jednom drugom. Ja nju volim - rekao je Mensur.
Rekla sam ti da to što kaže, da bude svestan svojih reči i da to realizuje, a ne samo da priča. Ti misliš da ako me pustiš da ću da napravim neko sr**e, pa evo pusti me i vidi da li ću napraviti sra*e - rekla je Milica.
Tvoj najveći problem je što kažeš: ''Mi smo navikli'', ne ti si navikao, ona nije - skočila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

‚Kad sam bila u izolaciji, subota i nedelja, kad je bio sa tobom u sobi, nikad se glasnije nije smejao - pitala je Milica.
Dobro, to jeste - rekao je Karić.
Da, ali on sa mnom to nema - rekla je Milica.
Anđela, je l' možeš da ustaneš i da ispričaš sve - zamolio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričale smo o svemu...Totalno sam drugačiju sliku imala taj dan kad smo pričale, a totalno sada drugu kad sam ovo videla. Ona je meni rekla da u besu i u afektu reaguje tako. Ja sam njoj uporedila dve moje veze. Ja kad sam bila zlajubljena u tog prvog momka, a počela sam da se hladim, pa mi sa 18 ništa mi nije bilo jasno. On stavi flašu, ja napravim haos. Iz mog primera je izgledalo kao da se ohladila od njega - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga