AKTUELNO

Karambol!

Emisija ''Gledanje snimaka'' je u toku, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor između Gruje i Mime.

Tara Simov je prva dobila reč kako bi prokomentarisala pušten klip:

Grujin najveći problem je nepoverenje, a i kada se pojavi, Mima ga iseče u korenu. Ona se zaljubila u čoveka koji nije slobodan, ima nekoga kod kuće, a negde tvoja strana srca zahteva njegovu pažnju i posvećenost. Ti bi prva trebala da imaš u glavi da njemu smeta tvoj razgovor sa Mihićem - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da nazovemo stvari onako kako treba da ih nazovemo. Da li stvarno misliš da ljudi koji su zaljubljeni i ne mogu jedno bez drugih, se ponašaju ovako? Nije uopšte onako kako nam se čini. Gruja neće da prihvati nešto, a vamo nam mažu oči za crnim stolom - rekla je Matora.
Ja nisam htela da padnem u depresiju, da padnem u krevet i ostalo. Hoću da se smejem i ostalo. Želim da budem okružena pozitivnim ljudima, da mi ne bude teško - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nepoverljiv zato što ne dobije ono što očekuje, a on očekuje strast i ostalo. Sviđa se tebi Mima, a tebi Gruja, ali jeb**a, nije to to - nastavila je Matora.
Gledala sam dok gleda ovaj klip ili bilo koji drugi klip vezan za vas dvoje, ona sva crvena i pune su joj oči suza bile. Ona bi volela da ti staneš iza nje, da kažeš da si zaljubljen i ostalo - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Irma, on ima ženu i decu kod kuće, a njoj je preče da kaže Mihiću laku noć i dobro veče i da ga pokrije - ubacila se Simova.
Prvo Matora ovo što je primetila, to je tačno od A do Š. Na kraju priče ja je zovem da igramo, ona krenula, pa se vratila, ja ostao sam na bini. Ja joj kažem da pričamo, ona počela da priča sa Nevenom, nešto totalno nevažno sada. Dalje, pitam je, bili smo tema u emisiji, ja je pitam da prošetamo, ona meni kaže kako ima obeveze - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo dan mi uopšte nije prišao, ap mi je prišao tek posle emisije. Pa gde je on bio ceo dan, a ja ceo dan zbog toga nervozna - rekla je Mimas.
Njoj su trebale Bakša i ostale da budu za nauk - rekla je Sanja.
Ona je danas stavila metlu ovde i rekla vidite Mimu - dodao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti misliš Sanja da je Mima zaljubljena stvarno - pitao je Milan.
Da, mislim da jeste, na njenu veliku žalost. Zamenio je ženu i decu za nekoga koga ni ne poznaje - rekla je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga