AKTUELNO

Smehotres!

U toku je emisija ''Radio Sprrrdnja'', a domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Stefana Krstovića Krleta, koji je bio raspoložen da svojim pehovima sa devojkama nasmeje ukućane.

Bilo me je blam od vas da ispričam, ali evo odvojiću jedan. Bili mi u nekom parku sa nekim devojkama. Ja sa ovom mojom umirem od smeha, a oni imaju se*s sa devojkom u liftu. Mi ih zaje***amo zovemo im na kecu, pa na trojci. Došla žena neka, nema telefon kod sebe da ga nazovem. Zove ova žena lift, ja potrčim gore da ga pozovem, a on sišao već dole. Žena nije mogla da veruje...Desilo mi se i na terasi. Mi izađemo goli na terasu, a problem je što je ona bila visoka kao Deniz. Mi na terasu, a žena se spustila na drugu stranu i gleda nas, ma sramota - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je sledeći ispričao svoje pehove:

Mislim da sam imao oko 23 godine. Slava kod mene kući, dosta ljudi ,došli svi rođaci. On otključa vrata i sad razmišlja kako da ga namesti. On mrtav ladan ode i kaže, zove te Boris. Kaže gde je, on kaže u sobi. Ona otišla, pa ga jurila da ga bije...Ena i ja kad smo trebali da se upoznamo, čuli smo se tako. Dogovorimo se mi da se vidimo, a ona došla kolima nekim, krš neki. Sad treba da idemo kod nje, ona meni kaže, sačekaj da ga isparkiram pa ćeš ti ući. Mi sad idemo, a auto staje, a ona psuje. Ona staje, vadi šrafciger, ključ - nasmejao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš ono kad si spavao sa devojkom prvi put, ozbiljna veza. Mi ležimo i psavamo i nikako da zaspimo. U trenutku meni popuste mišići i ja se, znaš kako, isp**im. Ja počnem da hrčem, nisam znao šta da radim - smejao se Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga