AKTUELNO

Iskreno o svemu...

Tara Simov, je naredna zadrugarka koja je porazgovarala sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko je dobio najgnusnije uvrede od strane Mateje, kako se sada osećaš nakon tolike ljubavi i tvoje želje da uvek budeš tu za njega? - pitao je Darko.
Prvi put sam se razčarala. Nisam se razčarala u roditelje, koji su me ispustili, nisam se razočarala drugarice koje su me prodale ili momke koji su me varali, ali ovoga puta jesam jako, toliko da sam doživela kao gušenje. Poznajem ga kao dobrog čoveka, ovo je neki Mateja koji se uzvezdio i promenio. Dokaz je da se promenio i to što je Anđelu vređao, a on nikada nije bio takav. Malo ga je poneo ukus slave, pa eto kako se desilo. Sada mogu reći da nikada ne bih bila sa njim, nema tih para ili emocija koje bi me navele. Ne primećujem ga u kući... Sinoć kada sam ponudila devojku kafom ispalo je da sam to uradila zbog njega jer se poznaju, stvarno strašno. Mene niko nije vređao kao on, sa svim bivšim momcima sam ostala u dobrom odnosu - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvim si odnosima sa Ša? - pitao je Tanasijević.
Imali smo korektan odnos, ali pred ulazak smo se malo posvađali. Nenad je neko ko je mene nekontrolisao voleo, ali mu ne zameram jer sam ja tako volela Mateju. Iskreno, nije trebalo da ulazim u taj odnos. Kada sam ušla u neki odnos napolju naljutio se jer me je i dalje voleo, pa je to normalno...ali eto našao se tu kada je sve ono bilo sa mojim psom i hvala mu na tome - odgovorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Stigao je sinoć tvoj Novogodišnji poklon - nasmejao se Darko.
Čorba je neko ko te vadi iz depresije čak i kada ne pričaš sa njim. Maja ne voli nikoga, ona je zavisna od muško-ženskih odnosa, mora da bude sa nekim, da se mazi i ljubi... Verujem da joj je bila namera da bude sa Čorbom, ali on to nije hteo, pa se ona pomirila sa Carem... Mislim da Maja ne treba toliko da se ponižava - rekla je Tara.
Kako se osećaš sada kada te je Dejan stavio na hlađenje? - nastavio je Tanasijević.
Ne prihvatam Ne kao odgovor, smatram ga za najbojim drugom ovde, iščupao me je iz depresije. Naravno da mi nije okej, ali ja ću to kulirati. Spustila sam odnos sa Dalilom, šta god da kaže neću je uvrediti... Nemam nameru da se raspravljam sa njom, jer njega volim i ne želim da se on oseća loše... - navela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga