AKTUELNO

Nasmejala sve do suza!

U toku je emisija Izbor potrčka sa Darkom Tanasijevićem, a odmah zatim počinje i Pretres nedelje. Zadrugari komentarišu i dalje podelu budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Čaprić. Voditelj je dao reč Sanji Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas tokom podele budžeta, čuli smo razne stvari koje do sada nismo čuli, recimo o Janjušu svašta, šta ustvari ti misliš o njemu? - pitao je Tanasijević.
'Uzeo bi ciganki dete iz ruku', šta je tu strašno? - nasmejala se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah sam rekao da je ku*vetina, odmah vraćam! Ne diram nikoga prvi, ali čim je počela da vređa, odmah vraćam, nije ku*va nego ober ku*vetina - dobacivao je Janjuš.
Ja sam rekla samo to i da je vreća govana, jer se upalio. On je danas pokazao pravo mišljenje o meni, ja sam zgrožena stvarno, poslednja osoba od koje sam mogla da očekujem takve reči. Vešto sam ga prikrivala, štitila... Mislila sam prvo da se šali, ali kasnije sam shvatila da je ozbiljan. Želela sam i krevet da promenim, da izađemo iz budžeta i da budem mirija - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko je i Maji uzimao od budžeta da pravi tortu, ona je to skroz okej, a ako nije onda je to dno dna. U njegovo muvanje ne verujem, jer u početku nije imao tako lepo mišljenje o njoj, kako može to tako brzo da se promeni. Nisam ljubomorna jer mene Janjuš ne zanima, mogu da budem ljubomorna na nekoga ko može da naškodi mom cilju Mateji, ovako ne - navela je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje ti sada imaš o Sanji? - pitao je Darko.
Ma mene to ne interesuje, možda samo da kažem nešto o podeli budžeta. To što sam želeo da napravim tortu, svi bi svakako jeli, nisam ja ništa želeo da uzmem sve za sebe. Ne ljutim se ja na nju, ona je meni interesantna - odgovorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga