AKTUELNO

Treba im vremena!

Na samom kraju Pretresa nedelje, Darko Tanasijević je porazgovarao sa Nevenom Savić i Lazarom Čolkićem Zolom o njihovom odnosu nakon svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošlo je neko vreme kako Miljane nema, u kom smeru sada ide vaš odnos? - pitao je Tanasijević.
Provodimo vrme zajedno i dalje nismo zajedno zvanično. Mislim da mu treba vremena za sve i smatram da treba da budem puna razumevanja, ali mislim da tu postoji i doza nepoverenja - odgovorila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema tu ništa konkretno, slažem se sa njom donekle. Svašta se izdešavalo u poslednje vreme, rekao sam i njoj kao da me tek sada stiže sve ono što je bilo. Kao da nisam još uvek za vezu i za neki odnos u kome mogu da se posvetim. Dešava mi se noću da mi se znoje dlanovi, ne mnogu da spavam, budim se ili tresem. Razmjišljam o majci... Sve to nekakako pravi negativnu energiju između nas i želim da je sačuvam od toga. Iskreno da nema nje, meni bi bilo još gore - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko smo prisniji nego što smo bili. Mazimo se mi, ležimo zajedno, pričamo. Smatram da ako uđemo u vezu a hoćemo, želim da to bude iskreno i ozbiljno. Želim da se posvetim tome. Svestan sam da ima razumevanja i to jako cenim, imam to u vidu. Kao da je neko ubio svu emociju u meni, totalno sam na nula posto, ne bih sada patetisao, ali kako dani prolaze ja sam tek sad svestan svega. Nikada ne bih voleo da pomisli da je zavlačim, samo želim da budem iskren - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem ga, stvarno sam strpljiva i jasno mi je sve. Jedino što me je malo poljuljalo je kada je pre neki dan rekao da nema poverenja u mene, samo me j to malo poremetilo. Ali ovako sam tu za njega i naravno da sve razumem - navela je Nevena.
Koje su to sumnje? - pitao je voditelj.
Imam svedoka za tu priču, Bane Čolak je bio tu - naveo je Zola.
Doručkovali smo zajedno, donela mu je hleb i rekla je kako ga je Janjuš mesio, stvarno nema potrebe za tim doskočicama - govorio je Bane.
Kada sam je pitao za hleb rekla je dao je Janjuš, kada sam je pitao treba li joj cigara, ona je rekla da je dobila od Janjuša. To su stvari koje meni smetaju, koje bi mi tek smetale da smo zajedno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ja spomenem nekoga ili pričam sa nekim to je problem, a kada gospodin Zola nešto uradi ili priča sa Deniz, ja treba da ćutim? - vikala je Nevena.
Ovde je problem što je ona meni pričala pre mesec dana kako je zaljubljena u Janjuša a ne ja njoj u Deniz - naveo je Zola.
Darko, samo da kažem, sve što ima da mi kažeš treba da mi kaže van crnog stola, nije sve to tako kako izgleda - vikala je Nevena.
Ne bih da pričam bajke, ali Nevena ne može da funkcioniše bez mene, voli da se tu mota. Voli da se nasmeje, da popuši sa mnom, da poragovara - rekao je košarkaš.
Sve su ovo gluposti - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga