AKTUELNO

Nije marila za kritike!

U toku je podela budžeta Lepog Miće, a zadrugari ne uspevaju da ostani imuni na njegove surove komentare:

Martina Petrović... Ne poštuje ništa i ništa joj nije sveto. Sebi je dozvolila da prespava rijaliti, samo se takmiči kad će popiti kafu i popušiti cigaretu. Bude ovde pola sata, gađa se papirićima, pokazala je loše stvari u rijalitiju. Dotična dama ustane i sve joj tako ostane u krevetu, nikad metlu u ruke nije uzela. Prespava sve bitne stvari, probudi se u pet ili šest ujutru, bude budna do dva, a posle, kad krene emisija, zaspi u pabu - komentarisao je Mića, pa joj dao mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević je osoba koja ima oštar jezik, Ana vodi tuđe probleme! Kada ju je Zola prozvao za neke stvari, bila si bleda, a onda se boriš za Dragojevića i njegove pare. Mislio sam da ćeš ovde da gaziš, a ti si se totalno ugasila. Bavila si se drugim ljudima, nisi iskrena, treba da vadiš oči ljudima koji te nazivaju onako kako su te nazivali. Dao bih ti manji od najmanjeg budžeta, samo da te opametim - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena Savić je neko ko je ušao ovde sa etiketom osobe koja se bavi javnim poslom, ko je moćan za ovim stolom. Imala je niz pogrešnih poteza. Zameram joj što misli da su svi protiv nje, izmišlja protivnike. Ti si devojka koja je lepa i zgodna, a u seni si devojaka koje su nestabilnije, to me podseća na nekoga ko nema mu*a da kaže ono što misli - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena Florida... Ona je svetska zvezda, bila je u kombinaciji sa dečkom Kim Kardašijan o čemu vi sanjate, živi u Njujorku i 'ladi mu*a! S druge strane, ona padne pod uticaj drugih ljudi, premešta se iz kreveta, što ovde predstavlja gubitak autoriteta! Rekla je da su je napali demoni u muškom obliku. Devojka iz Njujorka mene pita da spava na podu, ej! E, nećeš spavati! Evo ti 2000 dinara, pa spavaj na njima - govorio je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga